Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2021

    Przyjazd z Niemiec w tygodniu, usługi śledzenia tak dobre jak nigdy.Ekces jest kompletny z wszystkich akcesoriów, dobrze zapakowany i bez oznak uszkodzeń. Zaciski są piękne wytrzymałe, twarde tworzywo, do wypróbowania w terenie, ale wyglądają świetnie, jak inne bardziej znane z równoważnego wykonania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    To miła rzecz, oczywiście, która nie utrzyma liczników, ale jest idealna do mniejszych elementów. To fajny pomysł, żeby wymienić twarze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Prawidłowa cena, ale cena rośnie dlaczego jQuery111302207610089953176_1607677620272 Covid-19? To możliwe, dobry majstersztyk. Trzymaj się, dzięki PapyKy z CNC-PapyKyKa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo dobrze. Strona Banggood doskonała bardzo jasne informacje o towarze. Kupowałem na innej stronie nie udało mi się. Nauczyłam się z Banggood korzysta z poczty importowej. Dobra dotarły idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Zgodnie z opisem, tak poręczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Produkt zgodny z opisem. Silny mechanizm sprężynowy, mocny plastik. Miał 60 stopni i 120 stopni. Nawet pudełko nadaje się do przechowywania. Jestem pewien, że są lepsze produkty na rynku, ale za cenę jestem całkiem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Jeszcze ich nie używałem, więc nie mogę nic powiedzieć o funkcjonalności. Przyjechali dobrze zapakowane i na miejscu wyglądają na dobrze wykonane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Produkt super w przystępnej cenie. Stosunkowo na ten czas również stosunkowo szybko wysyłka z Niemiec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Et1VIP5
    IE
    03/02/2021

    Te elementy są idealne dla moich małych potrzeb w zakresie tworzenia ramek. Przyszedł bardzo szybko i dobrze zapakowany. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Bardzo praktyczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 568
    • Ft5 241
    • Ft12 488
    • Ft6 054
    • Ft8 289
    • Ft12 488
    • Ft4 159
    • Ft6 431
    • Ft6 431
    • Ft12 111
    • Ft12 488
    • Ft5 297
    • Ft8 519
    • Ft9 043
    • Ft2 268
    • Ft6 329
    • Ft11 796
    • Ft22 940