Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(157)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(157)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/06/2021

    Goed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dobra jakość za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Przydatne rzeczy w arsenale mistrza domu 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2018

    Received product in neet condition. it does it's work exactly as it is described, it prevent over drilling by stopping the drill at desired length.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Zamówiony 12 lutego przybył dzisiaj z powodu COVID problem., Bangood był bardzo miły, aby wysłać mi ponownie jednostkę, ponieważ pierwszy nigdy nie przybył. Niezły zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2018

    Fast shipping in excellent, carefully made proper package, better than my expectation. All pieces are well manufactured, have fine treated surface, passes fine to the drill bits. They are giving a reliable stop position. Useful tools for every shop. Thank You very much BangGood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2018

    Nice and useful.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    parabéns pela otima qualidade na construção das peças recomendo a todos de primeira qualidade mesmo parabéns vendedor e a banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2019

    the product arrived already one month ago. I used them more times. I am satisfied with them Thank you, BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    Wykonują dobrą robotę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 432
    • Ft4 085
    • Ft6 671
    • Ft11 319
    • Ft5 082
    • Ft3 456
    • Ft5 029
    • Ft12 709
    • Ft2 903
    • Ft5 809
    • Ft5 343
    • Ft8 488
    • Ft9 432
    • Ft1 444
    • Ft7 262
    • Ft11 319
    • Ft6 287
    • Ft8 715