Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2022

    Γρήγορη αποστολή περίπου δέκα μέρες καλή λειτουργία ευχαριστώ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Bardzo dobra marka z smarowaniem łańcuchowym...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa, sprzedawca recommended!!! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Piła łańcuchowa dotarła wcześniej niż się spodziewaliśmy. Doskonale działa z akumulatorem Makita 18V BL1850B. Nie ma takiej mocy jak piła łańcuchowa 36V, ale robi swoje. Do przycinania jest w porządku, ale jeśli chcesz wyciąć kłody to nie jest odpowiednie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Zgodnie z opisem, do wypróbowania ponownie, przybył wcześniej niż oczekiwano

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Mam rację Badany na oliwkach Wycina wszystkie gałęzie /Tylko w ciągu kilku minut Akumulator 6abe Olej kapie i zatrzymuje się Wszystko jest perfekcyjne,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dobra piła ze względu na jej rozmiar i przeznaczenie. Jak w ogrodzie, czy coś takiego. Działa dobrze i czuje się dobrze w jakości i dobrze wyważony z włączoną baterią Warto wspomnieć, że pompa olejowa jest po prostu manualna. Pierwszy, który zamówiłem, przyszedł zepsuty i bardzo słabo chroniony/zapakowany. Więc skontaktowałem się z obsługą klienta i w końcu przysłali nową. Wskazałem kiepską ochronę i poprosiłem, żeby lepiej zapakowali, niestety nie. Przedmiot zgubiony w cienkim pudełku, na szczęście ten był ok. Foto pokazuje prawdziwą skrzynkę wysyłkową.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Otrzymałem 8-calową piłę łańcuchową, opakowanie było bardzo dobre, myślę, że przyszedł stosunkowo szybko. Złożyłem to do kupy i zacząłem pracować nad tym, rąbać drewno. To jest za dobre dla pieniędzy Myślę, że jest idealny. - Dziękuję, bardzo dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tamys
    CY
    28/03/2022

    Nadaje się do przycinania stosunkowo cienkich kłód o średnicy do 10 cm. Sprzęgło uruchamia się stosunkowo łatwo i nie można mocno naciskać na tnący kawałek. Również zbiornik oleju przecieka od dolnej strony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Piła jest naprawdę ładna, kupiłem ją do cięcia drewna o średnicy do 4 cm, co nie ma sensu cięcie większą piłą i bardzo dobrze wykonuje swoją pracę. Potrzebujesz co najmniej 2 duże baterie do pracy, te mniejsze trwają około 50 cięć max 5-10 minut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.29
    • US$42.49
    • US$183.99
    • US$52.99
    • US$89.99
    • US$59.99
    • US$43.49
    • US$63.09
    • US$19.99
    • US$59.99
    • US$27.99
    • US$103.94
    • US$145.52
    • US$72.24
    • US$65.47
    • US$63.99
    • US$43.19
    • US$51.99