Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    Moje zamówienie zostało złożone 19/12/2020. 12 dni później, i są w mojej ręce (CHN do RSA). Fantastyczna robota. Produkt wygląda świetnie, a cena jest jeszcze lepsza, a teraz mam ochotę je zakręcić. Ale zachwyt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Produkt dotarł zgodnie z zakonem. Zajmie to trochę czasu, aby być używany ze względu na naprawę sprzętu, jednak elementy w porządku wydaje się być bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2018

    В целом товаром доволен.Все согласно описанию продавцом.Качество отличное.В работе еще не проверял.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2017

    Хорошее качество, за небольшие деньги.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    Received in good order. Great quality tools. Recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    Product as described ! registred shipping , I reand Banggood seller !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2018

    matériel de bonne qualité

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Znalazłem te narzędzia do wkładek bardzo dobrze wykończone, ładnie wykonane, i działają bardzo dobrze. Mogę je polecić. Szkoda, że nie kupiłem następnego rozmiaru, są trochę za małe jak na moją tokarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Świetny produkt Ale uchwyt na narzędzia tolingowe GEHR12122 nie zaciśnie się na ceramicznej wkładce do cięcia. Może pan wymienić. Granica Trevora

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 968
    • Ft10 680
    • Ft10 788
    • Ft6 762
    • Ft7 119
    • Ft3 200
    • Ft9 256
    • Ft5 337
    • Ft7 705
    • Ft10 680
    • Ft3 913
    • Ft6 762
    • Ft9 256
    • Ft14 242
    • Ft12 817
    • Ft18 157
    • Ft8 938
    • Ft11 405