Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1874)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1874)
    • 5 Star(1728)
    • 4 Star(117)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Paczka została dostarczona bardzo szybko, w ciągu 11 dni, co jest bardzo szybkie, biorąc pod uwagę sezon. Automatyczny rdzeń z uchwytem jest bardzo szczęśliwy, dość wysokiej jakości narzędzie, działa poprawnie i nie wymaga narzędzia udarowego (młot), wynik pracy można zobaczyć na zdjęciu. Moim zdaniem lepiej jest kupić z uchwytem, więc będzie wygodniej:)Na wszelki wypadek załączam zdjęcie i parsowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Wszystko przybyło dobrze, było dobrze zapakowane i przybyło 20 dni przed terminem z Chin. Produkt zgodny z opisem, radzę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Produkt dostarczany w idealnym stanie i przed terminem. Zakup dokonany w dniu 19.06 i dostawa w dniu 16.07. Wydaje się, że wykonuje swoją pracę i pozostaje sprawdzić, czy rzeczywiście spełnia w praktyce. Polecam zakup produktu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Szukałem ciosu, a to jest idealne do znakowania do wiercenia. Produkt dobrej jakości. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Otrzymany wcześniej niż oczekiwano i w idealnym stanie, nie będę narzekał na to. Zgodnie z opisem. Ale nie miałem jeszcze okazji jej użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Łatwy w użyciu, dokładny. Lekka i z doskonałego materiału. =SYM=------------------------- Łatwy w użyciu, dokładny. Lekki i doskonały materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Tylko otrzymałem rozmiar 1 Nie otrzymałem rozmiaru 2.Zamówienie dla 2.dobry produkt.Proszę sprawdzić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 359
    • Ft4 485
    • Ft3 158
    • Ft3 281
    • Ft3 648
    • Ft4 722
    • Ft4 741
    • Ft2 083
    • Ft3 474
    • Ft2 551
    • Ft7 267
    • Ft5 054
    • Ft5 108
    • Ft7 267
    • Ft2 917
    • Ft1 814
    • Ft2 187
    • Ft7 583