Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1803)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1803)
    • 5 Star(1667)
    • 4 Star(112)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Wszystko przybyło dobrze, było dobrze zapakowane i przybyło 20 dni przed terminem z Chin. Produkt zgodny z opisem, radzę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Produkt dostarczany w idealnym stanie i przed terminem. Zakup dokonany w dniu 19.06 i dostawa w dniu 16.07. Wydaje się, że wykonuje swoją pracę i pozostaje sprawdzić, czy rzeczywiście spełnia w praktyce. Polecam zakup produktu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Szukałem ciosu, a to jest idealne do znakowania do wiercenia. Produkt dobrej jakości. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Otrzymany wcześniej niż oczekiwano i w idealnym stanie, nie będę narzekał na to. Zgodnie z opisem. Ale nie miałem jeszcze okazji jej użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Przybył w dobrym porządku. Wypróbowałem cios od razu i działa bardzo dobrze na drewnie. Poncz był bardzo dobrze zapakowany do transportu do Australii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Łatwy w użyciu, dokładny. Lekka i z doskonałego materiału. =SYM=------------------------- Łatwy w użyciu, dokładny. Lekki i doskonały materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Jedno z tych wiertnic miało usterkę. Jest to bezcelowe, jak pokazano na zdjęciu. Wyślę kogoś innego do wymiany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 231
    • Ft3 805
    • Ft3 460
    • Ft3 113
    • Ft6 924
    • Ft3 113
    • Ft8 654
    • Ft3 113
    • Ft13 503
    • Ft5 191
    • Ft2 768
    • Ft2 768
    • Ft5 883
    • Ft6 231
    • Ft2 768
    • Ft4 153
    • Ft3 895
    • Ft5 994