Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1202)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1202)
    • 5 Star(1094)
    • 4 Star(91)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Przybył do Wielkiej Brytanii z USA w 39 dni. Kawałki są ostre i wyglądają na odpowiednio zmechanizowane, zrobią to, a my jesteśmy dobrą ceną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    To przyszło dość szybko jakość jest dobre Używałem innej marki dałem jej tyle pieniędzy to była taka sama jakość jak ten ładny i solidny dług to robi robotę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Kupiłem kiedyś taki, włożyłem to do rezerwy. Używa się go do drewna, nadal jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przybył z UE w ciągu 3 tygodni. Wygląda na dobrą jakość, nie testowałem ich. Będzie używany do plastiku i drewna, może miękkiego metalu, więc nie widzę tu problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Przybył dość szybko. Trwałość do oceny w czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Wydaje się, że działają, nie miałem czasu ich spróbować, kolor nie jest na zdjęciu z reklamy, wydają się utlenione. Tym razem dostawa zajęła dużo czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Dobry odbiór z powodzeniem, wysyłka bardzo szybko, trwało dłużej w Brazylii ze względu na strajk poczty, produkt wysokiej jakości, lubiany bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,348
    • Ft14,013
    • Ft5,622
    • Ft4,721
    • Ft3,416
    • Ft3,757
    • Ft7,518
    • Ft3,757
    • Ft2,390
    • Ft4,441
    • Ft3,416
    • Ft3,416
    • Ft3,074
    • Ft7,518
    • Ft13,249
    • Ft2,390
    • Ft2,732
    • Ft43,507