Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(655)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(655)
    • 5 Star(629)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Są one świetnie dopasowane do mojej linijki scalonej ścieżki T łatwe do regulacji i przenoszenia elementów jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Rozważę przecięcie tego na pół, aby użyć go na prowadnicy wiertarki. Ale 1m długości z wbudowaną linijką będzie bardzo przydatne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Szyny 1.2m jako produkt są w porządku, niestety, Bangood nie używał żadnej ochrony dla szyn i zostały zgięte i zgniecione w transporcie. Były zawinięte w cienką folię z tworzywa sztucznego, widoczne ostre końce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    Lovely conception, the mitter stops can be set up suitable for any configuration either inner or outer measurement. The materials are exceptionality well finished. I really advise this items. Delivered in 11 days. Priceless. Advise for the correct adjustment of the indexer: get a squared thin card to match the inner or outer face of the stop arm and then slide the indexer piece slightly snug up to the proper alignment of the index arrow with the card. The set up must be accomplished with the stop installed on the track of course.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    IT
    07/06/2019

    elementi di buona fattura. l'unica cosa che la t-trak con la scala metrica risulta rovinata da un lato. A parte che hanno commesso uno sbaglio mandandomi la t-trak da 800 mm senza scala metrica mentre io avevo ordinato con la scala metrica.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    плохо упаковали в пути кончик направляющей был деформирован . смотрите фото . И небольшой скол у стопора. Обидно . Только поэтому ставлю 4 звёзды.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CJSVIP1
    DE
    02/02/2019

    Very good CNC-Quality Absolute correct dimensions Very good Aluminium-Quality Excellent black coating Very Good and save Packaging The Index-Needle is changeable from left to right For me a supreme-supllier - thanks a lot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2019

    Výborná pomôcka pre presné rezanie rovnakých kusov s nastavením dorazu.Kvalita dorazu ako aj lišty s mierkou je na vysokej úrovni.Doporučujem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2018

    Przychodzi dość dokładnie zapakowany. Wykonanie bardzo schludne, napisy wyraźne. Ma spore możliwości konfiguracji, co jest mi na rękę, gdyż będzie wykorzystany w nietypowej aplikacji. Wszystko działa tak jak trzeba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Sam produkt wydaje się jakościowo bardzo ważny, szkoda dla opakowania, trochę uwagi uniemożliwiałoby pojawienie się paska z posiniaczonymi brzegami jednego końca.... Wtedy na miłość boską, ktoś może być obojętny, perfekcjonista z pewnością nie!... W sumie to jest warte wydanych pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.75
    • US$3.34
    • US$17.31
    • US$23.99
    • US$3.89
    • US$8.63
    • US$6.29
    • US$9.23
    • US$13.24
    • US$8.07
    • US$16.99
    • US$11.51
    • US$6.71
    • US$8.63
    • US$7.61
    • US$7.99
    • US$5.28
    • US$65.99