Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2021

    Jest to produkt dobrze wykonany, śruby dokręcają się ładnie, a prowadnice bitowe są dokładne. Moim jedynym komentarzem jest to, że to nie jest dokładnie 90 stopni. Jest bardzo blisko, ale kiedy testuję to z moim Incra gwarantowanym kwadratem, jest bardzo mały kąt, który można zobaczyć. Zobacz zdjęcie. Mam nadzieję, że to naprawić poprzez dodanie papieru shim, a następnie będzie doskonały. I tak dałem mu 5, ale wolałbym 4.5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Looks great, works as expected, very good packaging

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Przewodnik wiertniczy - stawy beczkowe dla drewna Produkt NameLocator Śruba wiertnicza do łóżeczka 2 w 1Koło ze stopu aluminium i wiertarki ze stali nierdzewnejKolor czarno-srebrny obróbka powierzchniowa Rozmiar zagłębienia wiertła 6/8/10/12mm Zakres regulacji poziomej 13-81 mm Zakres regulacji pionowej 12-27mm 1. Wykonane z korpusu ze stopu aluminium i stali nierdzewnej, trwałe i precyzyjne w użyciu. 2. W tym 6/8/10/12mm 4 typy dziurkowania, spełniają różne złącza. 3. Łatwy w użyciu i bardziej precyzyjny wiertło. Dobrej jakości produkt. Zalecane do profesjonalnego i hobbystycznego użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Bardzo dobry produkt, zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Naprawdę szybka wysyłka przybyła w bardzo krótkim czasie! Narzędzie wygląda dobrze wykonane i solidne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Jak mówili inni recenzenci, to jest całkiem nieźle zrobiony jig zawiedziony przez gówniane opakowanie. Jak Banggood oczekuje, że dotrze w dobrym stanie przez całą drogę z Chin do Wielkiej Brytanii jest trochę tajemnicą. Paczka dotarła złowrogo, a zawartość była trochę porzucona - ale miałem szczęście w porównaniu do innych. Ogólnie dopasowanie i wykończenie jest dobre - nie było jeszcze trochę siarczków przyczepionych do samych gwintów, poza tym dobrze. minimalna odległość od ogrodzenia części dżigu do punktu środkowego krzaków wynosi 12,5 mm, A nie 10 mm, jak sugerują zdjęcia (narzędzie cesarskie przekalibrowane z oznaczeniami metrycznymi?), więc nie skupi się na 19 mm zapasie bez użycia shimu. Pomimo tego, wydaje się to dobrą wartością i jestem z tego zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Tylko dziesięć dni pomiędzy moim zamówieniem w Chinach, a jego przybyciem do Niemiec. To było zaskakująco szybkie i jestem również absolutnie zadowolony z jakości zamawianego narzędzia. To było dokładnie to, na co liczyłam. Niszczysz moje uprzedzenia do zamawiania rzeczy z Chin :-) W każdym razie: Wielkie dzięki za miłą niespodziankę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Świetny produkt, już go używaj. Bardzo mi się podoba. Świetny materiał, zakres skali nie jest dla mnie zbyt praktyczny, zazwyczaj pracuję z cieńszych materiałów i używam dodatkowego arkusza pomiędzy, aby osiągnąć swoje cele, ale nadal przyjemność pracować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Die Ware ist von einer ausgezeichneten Qualität und für mich von hohem Nutzen. Sie braucht keinen Vergleich mit bekannteren Marken zuscheuen. Mit eim Wort für mich eine Bereicherung meiner "Werkstatt".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Instrument jest szykowny, nie spodziewany oczywiście, myśl będzie bzdurą, polecam! I dostawa bardzo szybko, 14 dni!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 444
    • Ft1 471
    • Ft8 648
    • Ft5 444
    • Ft10 571
    • Ft6 405
    • Ft6 405
    • Ft7 399
    • Ft6 085
    • Ft4 707