Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2020

    Bardzo dobry i solidny produkt, precyzyjne w robieniu dziur, z pewnością będę go używać bardzo często dla jego cech do ukrycia śruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Te skiriatory mnie zaskoczyły ma bardzo ostre cięcie i zostawia dziury z wykończeniem, bardzo dobrze kompensują wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Skrzynka z 2,8 x 8 kwiatów łamana, prawdopodobnie z powodu spadającego z wieczka kwiatka i uderzającego w pudełko. Wygląda na to, że jest w porządku. Ogólnie zadowolony z jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Dobra wydajność. Powinien być używany w prasie wiertniczej w przeciwnym razie będziesz walczył, aby stworzyć ładne wykończenia. Obrazek pokazuje zamienny bit HSS-CO, ponieważ złamałem swój z powodu błędu operatora z szybkością wiercenia i szybkością zasilania. Ale wywierciłem w prasie około 300 dziur i nadal jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Przybyli przed czasem, wszystko idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Wiertła są dobrze przetworzone, a wynik wiercenia jest bardzo dobry bez strzępienia krawędzi. Wiertła mogą być trochę dłuższe w niektórych przypadkach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Naprawdę kawałki są dobrej jakości pomogą mi tutaj w moich projektach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Świetny produkt, wkrótce kupimy inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Przybył na czas. Kawałki wyglądają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 172
    • Ft5 042
    • Ft10 556
    • Ft3 150
    • Ft4 711
    • Ft8 195
    • Ft5 095
    • Ft2 910
    • Ft2 182
    • Ft8 195