Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(357)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(357)
    • 5 Star(319)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2021

    To prawdziwa atrakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Bardzo dobry i był z bardzo dobrym opakowaniem, aby go chronić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2018

    Wiertła przyszły dość dokładnie pokryte smarem, więc żadnej rdzy. W sumie to mogły by być precyzyjniej naostrzone, jednak w tej cenie, wystarczy. Otwory są wiercone dość precyzyjnie. Pomierzyłem próbne otwory w kawałku buku: 15mm - 15,4mm 25mm - 25,1mm 35mm - 35,0mm Jak widać, jest OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2020

    Przyzwoity zestaw bitów forstnera, z pewnością nie przebije ceny. Jakość pozostawia jednak trochę do życzenia. Cała część jest odlewana zamiast maszyn i większość ma niedoskonałości na powierzchni. Większość części była ostrych z pudeł, ale większość miała również oparzenia na krawędziach. Nie tną dobrze z tymi bursami, po odrobinie ręcznego składania dokumentów działały prawidłowo. Jeden kawałek to trochę nie w środku, ale nie ma się czym martwić, biorąc pod uwagę fakt, że używam wiertarki ręcznej, a nie wiertarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2017

    Além de ter chegado antes do prazo me impressionei com a qualidade, certamente voltarei a comprar da BANG GOOD !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Bardzo dobra jakość i bardzo dobre materiały wiele dzięki banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ALLVIP3
    RU
    16/10/2019

    Товар соответствует описанию. Доставка с момента заказа 14 дней ,до дверей квартиры. Качественный продукт

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2018

    oggetto come da descrizione arrivato prima del previsto subito testato e svolge bene il suo lavoro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2018

    Well made and run true in my drill press. They arrived today and I've tried them out. Very well package, triple bagged so that the preservation oils didn't leak during shipping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2018

    Good product. Very useful. I am happy with tha quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 571
    • Ft6 056
    • Ft4 918
    • Ft7 866
    • Ft856
    • Ft1 889
    • Ft12 823
    • Ft2 259
    • Ft2 948
    • Ft4 748
    • Ft2 862
    • Ft7 866
    • Ft7 866
    • Ft9 177
    • Ft2 862
    • Ft4 898
    • Ft1 882
    • Ft7 538