Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2021

    Świetnie się spisują, trzymając ostre noże żony! Aby ułatwić mi życie, wykonałem prosty ruch, który utrzymuje kąt ostrzenia do około 20 stopni. Jedyny problem z temperówką, który zauważyłem, to to, że 2000 kaszy było nieco wklęsłe, inaczej jestem zadowolony z zakupu, zwłaszcza, że kupiłem je z 65% rabatu podczas promocji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Zgodnie z opisem, ale nadal nieco rozczarowany, bo myślałem, że są większe. Aby sprawdzić, czy są łatwe w użyciu ze względu na ich mały rozmiar czy nie. Nadal polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Wydaje się dobre, nie używałem heta, nadal czekam na ostrzenie, ale wydaje się ścierać stalową studnię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Bardzo ładnie,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2020

    Dobry stosunek ceny do jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Mam system ostrzenia noży, który ich używa, ale nie kupiłem ich po to, kupiłem je, żeby używać ich jako plików ogólnego przeznaczenia i są po prostu świetne dzięki diamentom. Metalowa taśma powleczona diamentem odklejona z powodu słabej jakości kleju używanego do wiązania ich z plastikowymi podkładami, ale łatwo ją poprawić przy pomocy akrylowej taśmy dwuprzylepnej w stylu 3M lub epoksydowej. Są po prostu niesamowite do składania wszystkiego. Planuję zrobić trójwymiarowy adapter do użycia z jednoręcznymi Sawzallami i zamieścić ten plik na Thingsverse, kiedy to zrobię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Wygląda na to, że do tej pory wykonuje swoją pracę, ale użyłem ich tylko raz, powłoka na najniższym podłożu wydawała się dość szybko się zużywać. Wciąż zabiera materiał, ale nie tak agresywny, jak kilka pierwszych przejść. Pasuje do systemu zacisków Roixin Pro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Изготовлены хорошо.Попробовал точить нож,наточил без проблем.Не понятно что можно наточить 1000ной,разве что отполировать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    To są najlepsze ostrza do noży, które miałem szczęście znaleźć, bardzo wydajne i najlepsze tanie, ale bardzo szybko naostrzają noże do krawędzi żyletek. Świetny produkt, zwłaszcza, że pasują do mojego ostrza, premia bonusowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,730
    • Ft8,821
    • Ft4,069
    • Ft11,011
    • Ft4,316
    • Ft3,730
    • Ft4,069
    • Ft8,821
    • Ft12,214
    • Ft3,391
    • Ft3,391
    • Ft2,712
    • Ft5,766
    • Ft3,051
    • Ft6,445
    • Ft10,857
    • Ft7,463
    • Ft3,545