Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(288)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(288)
    • 5 Star(282)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Paczka przybyła uszkodzona, z połamanymi końcówkami bardzo słabe opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Podoba mi się pomysł z kodem kolorów z dobrym pakowaniem i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Produkt zgodny z opisem, czas pokaże jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2019

    ... and it's here again !!! - an example of how inadequate and inappropriate packaging can invalidate a shipment. In my case 50% unusable !!! Thanks BG that you robbed me of my money !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2018

    Excellent collection of micro drill bits. good quality and good value for money eccellente kit di micro punte. buona qualità e buon rapporto qualità prezzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2019

    Although these drills seem very cheap at 40 cents per drill, they are very brittle and break too easily. Thereby not cheap at all. I’ve tried them but will not purchase them in the future. One star out of five star rating for quality. They are very colourful but would not recommend buying these unless you have a need for the coloured rings that come with the drills. Thank you for the colours and the quick delivery. The delivery was prompt as usual.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2019

    I have use this kind of drill bits before buying this one and I got amazed how well it perform. thank's P.S. I have used this kind of drill bit engraving PCB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2019

    llegaron rápido y justamente lo que publicsn, las recomiendo bastante, la calidad se ve muy buena y la relación costo calidad es bastante

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Doskonała jakość wiertła do odwiertów pCB. Bardzo zadowolony z wiertła. Działaj bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Całkiem niezły towar. Dobrze się wiertuje moim grawerem CNC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 938
    • Ft3 119
    • Ft5 509
    • Ft4 774
    • Ft4 408
    • Ft5 879
    • Ft3 291
    • Ft4 774
    • Ft5 143
    • Ft50 922
    • Ft2 193
    • Ft5 089
    • Ft13 654
    • Ft7 317
    • Ft2 861
    • Ft4 453
    • Ft1 827
    • Ft6 681