Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2020

    Paczka dotarła szybko, ale opakowanie jest proste i sprzedawca nie myśli o jakości opakowania z 2 zestawów po 14 wiertarek. Podczas transportu do środka, wiertło porusza się i cienkie ławki natychmiast pękają. Dopóki sprzedawca nie zrobi dodatkowej uszczelki w kadłubie, nikt nie otrzyma całego zestawu. Więc myśl wziąć to, czy nie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    Kargo paketlemesine dikkat edilmeli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Dzięki za szybką dostawę. Wszystko w porządku, tylko jedno moje zamówienie to czarne światło, które otrzymałam biały kolor. Ale nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2019

    veio 3 fresa quebradas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Dopiero co go dostałem i większość wiertła jest zepsuta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Bardzo dobry produkt, ale należy uważać podczas wiercenia musi pozostać bardzo stabilny pod warunkiem załamania lasu. Węglik wolframu nadal pozostaje kruchy. Zalecam wiertło kolumny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Kawałki wyglądają dobrze, kilka połamanych w pudełku, które też było popsute. Masa sprzedattape - upewnij się, że masz „zmywacz do klejenia" do czyszczenia po otwarciu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    A był zepsuty, dostałem go 4 dni później dostałem nowy 1 wolny od botwinek najlepszy sirwis ewer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Produkt wiernie odpowiada opisowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2019

    I ordered 2 of these sets and they are in nice storage boxes. When these were shipped they wrapped both the storage boxes with clear packing tape. When I removed the clear tape it leaves a nasty sticky residue all over the nice storage boxes which is almost impossible to remove. Wish they would have wrapped in plastic or bubble wrap first. I have not used the item yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 405
    • Ft4 916
    • Ft3 402
    • Ft2 809
    • Ft9 830
    • Ft4 766
    • Ft3 782
    • Ft3 782
    • Ft1 029
    • Ft6 431
    • Ft2 861
    • Ft5 569
    • Ft7 208
    • Ft2 258
    • Ft7 535
    • Ft9 830
    • Ft1 881
    • Ft4 916