Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(6568)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(6568)
    • 5 Star(6115)
    • 4 Star(344)
    • 3 Star(67)
    • 2 Star(23)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2015

    It's great to be able to buy these drill sizes we most often break and are too small to use in a sharpener, in a "bulk"pack. Awesome. They are just normal drills, nothing exceptional so 'quality' just gets 4/5 from me. I recall the story where the USA engineers around the time of WWII made the smallest drill in the world at that time. Story goes they sent a sample to the UK where their engineers drilled a hole down the centre of it and sent it back.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2018

    I tried them on aluminum, and they worked great. Nice thing about these bits is that they are HSS, so they can be used with Dremel, all you need is chuck adapter: http://bit.ly/2mDttBf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2017

    1.0mm and 1.5mm drills incorrect sharpening angle, does not cut after sharpening ok. Also, 2.0mm and 2.5mm few incorrect sharpening angle. Figures re-sharpened drill left, the right is an unsharpened

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Odcinki wiertła nie są wystarczająco ostre. Mam jeden z nich, ale nadal nie nadaje się do wiercenia stali. Zgodnie z opisem, może być stosowany do drewna, tworzyw sztucznych, aluminium. Mam nadzieję na PCB. (Jeszcze tego nie testowałem.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2018

    Lot of bits for good price. I tried them on aluminum, and they worked great. Nice thing about these bits is that they are HSS, so they can be used with Dremel, all you need is chuck adapter: http://bit.ly/2mDttBf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2017

    I've checked 8x drills (at least one of each size). Out of this limited set - 3 drills were not sharp. Yet I was able to find a reasonably sharp one of the same size quickly. So obviously QA issue. As could be expected ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    50 sztuk w sumie i ta cena idealna..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Produkt dotarł idealnie zgodnie z życzeniem, brakuje tylko wiertła, który jest najmniejszym wskaźnikiem, nie wiem dokładnie jaką liczbą, ale jest najmniejszy ze wszystkich,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Nie próbowałem jeszcze w tej cenie i dobrej jakości jestem w pełni zadowolony z tego zakupu. Dziękuję BANGGOD za te możliwości. Jeszcze nie próbowałem, ale przy tej cenie i jakości, jestem zadowolony z tego zakupu. Dziękuję BANGGOD za te możliwości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.69
    • US$23.09
    • US$16.16
    • US$8.57
    • US$8.04
    • US$8.92
    • US$9.11
    • US$23.99
    • US$22.99
    • US$5.99
    • US$10.38
    • US$6.74
    • US$29.99
    • US$14.99
    • US$21.93
    • US$15.99
    • US$24.69
    • US$39.99