Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2021

    Jónak tűnő termék , de majd a használat során kiderül mennyire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przetestowałem je na stalowym 4140 i mogą to znieść!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    /Bardzo dobrze./!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Zdziwiony, gdy te przerobione w dobrze wykończonej skrzyni. Bery dobrze zapakowany. Wyglądają dobrze i dobrze wykończone, na niektórych jest lekki powłoka oleju bardziej niż na innych. Chociaż nigdy nie miałem żadnych uk/eu zrobić narzędzi do porównania, ale w 1/4 ceny jako zestaw uk wykonane na ebay, plus nudny pasek jego niesamowity zawór. Chętnie kupić narzędzia w tych cenach, tylko do wypróbowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Obsługa narzędzia torowego z trzonka indeksowanego 4 części 12 mm z wkładkami węglowymi CCMTO60204 dla maszyny CNC przybyłej w czasie i do miejsca przeznaczenia z odpowiednim pomiarem z pewnym ciosem w stal w jednej z podpórek oczekujących na przykręcenie do wkładek do Przetestuj to w tokarce maszynowej CNC. Oprócz jakiegoś uderzenia stalowego, przetestujemy go w pracy, żeby zobaczyć jego właściwy procesor. Tak samo jak występ. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Idealne narzędzia użyłem go do mosiądzu żelaza SS.304 i pracować bardzo dobrze ..ale należy sprawdzić rozmiar wkładki jego mały i działa bardzo dobrze :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Super szybka dostawa. Posiadacze wydają się być doskonałe bez strat. Wkładki działają doskonale w metalach miękkich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Dziękuję bardzo za szybkie rozwiązanie problemu dostawy, i za krótki czas wysyłki Doskonała obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 387
    • Ft7 564
    • Ft10 479
    • Ft6 122
    • Ft7 531
    • Ft3 928
    • Ft3 780
    • Ft2 257
    • Ft7 564
    • Ft14 751
    • Ft4 157
    • Ft4 537
    • Ft7 184
    • Ft7 564
    • Ft4 914
    • Ft5 670
    • Ft3 400
    • Ft11 246