Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2021

    Byłem zaskoczony jakością produktu, jest bardzo dobry i ciężki z bardzo wysoką dokładnością. Przyszedł w bardzo dobrym opakowaniu i dość szybko. Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Świetny produkt, bardzo dobrze wykończony i solidny, dobrze zapakowany w dwa pudełka, tylko nie był lepszy, ponieważ byłem opodatkowany przez Receita Federal, ale w porządku, gdybym kupił tu w Brazylii, byłby droższy niż kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Jeszcze nie zamontowałem, ale świetny materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Doskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Nie mogę być szczęśliwszy Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Doskonale kompatybilny z DeWalt 745, solidna budowa i precyzyjna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Zamówiłem więcej rzeczy z Drillpro i są bardzo dobrej jakości. Ten nie jest wyjątkiem. Bardzo się z tego cieszę! Jedyną rzeczą jest to, że jest mała gra na systemie kąta, ponieważ haczyk ma ostry punkt, a otwory dla tego haka są ślizgawie zaokrąglone na końcu. Mogę to naprawić, czyniąc hak bardziej tępym. Może zrobię to później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Materiał otrzymany zgodnie z oczekiwaniami. Posiada doskonałe wykończenie i wytrzymałość, zbudowany z bardzo dobrej jakości materiału. Jestem bardzo zadowolony i wierzę, że osiągnąłem bardzo dobry nabytek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Jestem bardzo zadowolony z jakości korka. Jest dobrze obrobiony i idealnie pasuje do mojej piły tarczowej Bosch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 508
    • Ft1 444
    • Ft7 545
    • Ft4 718
    • Ft14 464
    • Ft13 435
    • Ft9 117
    • Ft10 894
    • Ft8 174
    • Ft4 356
    • Ft5 343
    • Ft8 488
    • Ft7 262
    • Ft11 319
    • Ft9 432
    • Ft5 343
    • Ft6 287
    • Ft15 253