Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(155)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Przybyli zgodnie z opisem. Jednak nie pasuje do czerwonych śladów, jak sugeruje kolor. Orzeszek jest niebieski. Więc trzeba to wymienić. To nie jest wielki problem, bo i tak muszę zamówić więcej rzeczy, ale zabrać jedną gwiazdkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Doskonała dobra jakość narzędzia pasuje do mojej kolei t trak dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2019

    pessoal, um produto muito bom ótima qualidade o acabamento muito bom, entrega muito rápida, preço bom, recomendo quem tem interesse pode comprar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2019

    ótimo, bom acabamento. vai ficar bom na minha mesa de corte para a dsp600z serra de trilho da makita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2020

    W końcu tu jest, naprawdę się cieszę, to doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Doskonały jak opisano w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Doskonały produkt, zgodny z opisem. Używany do realizacji wielofunkcyjnej ławki dla laboratorium DIY i okazał się doskonały. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2018

    e arrivato il 19 / 10 / 2018 molto bello. ora e da provare

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ianVIP4
    ZA
    29/12/2018

    Item as per picture very nicely made and accurate. Fits the T-track like a glove and stop move easily.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Piękny mały przedmiot, bardzo dobrze zapakowany, bardzo dobrze wykończony i regulowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 746
    • Ft4 212
    • Ft2 679
    • Ft6 898
    • Ft5 746
    • Ft3 831
    • Ft4 979
    • Ft7 963
    • Ft1 656
    • Ft3 150
    • Ft3 050
    • Ft4 597
    • Ft3 445
    • Ft866
    • Ft14 180
    • Ft3 064
    • Ft1 988
    • Ft2 679