Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1476)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1476)
    • 5 Star(1400)
    • 4 Star(68)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2020

    Przyszło w 14 dni. Nie miałem żadnych problemów celnych, bo mam wliczone podatki. Aras przybył z ładunkiem. Dobre jak na cenę produktu. Wzięłam go do przebicia plastiku czy coś. Nie sądzę, żebym miał jakieś problemy. To zadziała dla każdego, kto chce wywiercić deskę elektryczną czy coś, i spowoduje problemy z grubszym wiertłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2018

    Хорошее качество изготовления. Применял для не очень твердых материалов. Пользоваться удобно, но нужна сноровка) Поставляется в чехле. Доставка до Питера 50 дней, заказывал БЕЗ треком. High quality of production. I applied to not really solid materials. It is convenient to use, but the skill is necessary) It is delivered in a cover. Delivery to St. Petersburg 50 days, I ordered WITHOUT track.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Normalne musztry, nie plastelina, próbowało nadfilmować... nie, nie ma problemu z galwanizacją w 2. Dostawa z Rosji - tylko 5 dni. Z kuponami dostał 627 p.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Mała torba do przechowywania wszystkiego. Dobrze spakowane, natychmiast z powrotem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    bardzo profesjonalny, dobry materiał,, działa świetnie, łatwy w użyciu, jak opisano, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2020

    Drilpro 3 szt. 4/12/20/32mm tytan HSS. Dotarli w czasie i do celu z odpowiednim środkiem bez pogorszenia się lub znacznych szkód oczekujących na udowodnienie tego. Wygląda na to, że wszystko jest poprawne gołym okiem, zbadamy go, aby zrobić dziury także jako operacja. W wiertarka kolumnowa i śrubokręty wydaje się dobrej jakości element za jego koszt jego dobre zakończenie. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2018

    Три сверла, в двух упаковочных пакетах и в чехле для сверел, но один недостаток сверло N 2 плохо входит в начале, но за данную сумму хорошая вещь.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Wyśmienita jakość... Przybyli w wyznaczonym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2019

    evinizde bulunması gerekli muhteşem üçlü.... KALİTESİ HARİKA,,,,, ONLARCA MATKAP UCUNA GEREK KALMADAN HER İŞİNİZİ GÖREBİLİRSİNİZ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Przesyłka bardzo szybko, mniej niż dziesięć dni, napiwki wydają się dobrze wykonane i solidne, ale jeszcze ich nie wypróbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.59
    • US$15.99
    • US$18.47
    • US$23.99
    • US$36.79
    • US$13.99
    • US$5.74
    • US$25.40
    • US$29.89
    • US$16.99
    • US$6.74
    • US$11.99
    • US$25.99
    • US$12.64
    • US$41.39
    • US$22.99
    • US$10.38
    • US$10.49