Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(347)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(347)
    • 5 Star(334)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Wniosek o 2 nożyce i przybył doskonała tylko różnica w ilości nożyka R3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Część zakupu luzem, przedmioty zgodnie z opisem, odpowiednio zapakowane, szybkie wysyłkowanie i rozsądny czas dostawy. Zakup od tego sprzedającego ponownie w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Wszystko jest w porządku i jest idealnie spakowane. Bardzo dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Uważam, że jest bardzo dobrej jakości jak na tę cenę. Używam tego głównie do cięcia akrylu, więc do tego rodzaju pracy jest więcej niż odpowiednia. Został również wysłany bardzo szybko i dotarł do Słowenii w mniej niż 2 tygodnie. Rekomendacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2017

    Aún no la he probado pero aparenta buena calidad con un buen filo. Si he de poner una pega, solo decir que con un poco de espuma en el embalaje estaría mejor para evitar cualquier daño en el filo de la fresa ya que viene en una simple bolsita (de acetato creo) dentro del sobre plástico. En mi caso llegó en perfectas condiciones por lo que tal vez me equivoque y el embalaje es el justo. Muy recomendable por la relación calidad precio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    доставка курьером СДЭК. до Курска дошло за 2 недели. в работе еще не проверял. выглядят очень хорошо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    шло до Германии почти 3 недели выглядит хорошо ещё не пробовал

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2019

    Bardzo ładnie i dokładnie wykonany frez. Ostra i równa krawędź tnąca. Daje czyste krawędzie przy obróbce MDF i pleksy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2017

    Good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 186
    • Ft8 820
    • Ft3 673
    • Ft6 614
    • Ft5 509
    • Ft3 657
    • Ft2 569
    • Ft12 496
    • Ft2 938
    • Ft4 774
    • Ft3 673
    • Ft2 938
    • Ft4 408
    • Ft4 774
    • Ft3 304
    • Ft4 039
    • Ft5 143
    • Ft3 304