Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(7410)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(7410)
    • 5 Star(7059)
    • 4 Star(316)
    • 3 Star(21)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Klasyczne wiertarki stożkowe powlekane „tytanem" o dobrej jakości i dobrze zaostrzone. Przypominam, że ten rodzaj lasu pierwotnie przeznaczony jest do wiercenia w miękkich materiałach o niskiej grubości i na jego granicach w blachy stalowej o grubości 3 mm. Posiada wszystkie niezbędne kroki do obróbki małych materiałów, tworzyw sztucznych, pvc, abs, aluminium, itp... Nie testowane na twardych metalach. Doskonale dopasowuje się do elektrycznego śrubokręta i pozwala na dobre wykończenie. W wiertłach o dużej prędkości zaleca się użycie kolumny, ponieważ skoki są bardzo gwałtowne i mogą łamać materiał. Cena nie do pobicia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Dobry produkt, niezawodne wiertła, towary były dobrze zapakowane na czas, dzięki za dobrą obsługę. dobre zakupy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Sprzedawca natychmiast wysłał produkt. Produkt dotarł bardzo szybko. Jakość końcówek wygląda dobrze. Jeszcze nie próbowałem, ale cena była bardzo rozsądna. Dziękuję bardzo za produkt wysokiej jakości, szybką wysyłkę i przystępną cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Przybył dość szybko i wszystko wygląda, aby być w dobrej formie!!Nie mogę się doczekać, aby wypróbować i wydają się być wykonane!!! Banggood!!! (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Zamówienie dostarczone bezpiecznie w ciągu miesiąca do Indii. Wypróbowałem wszystkie trzy bity w rurce 1,3mm. Wszystkie są dobre i robią dziury dobrze. Są bardzo przydatne. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Paczka otrzymana, paczka pełna. Przesyłka jest dobra. Sprawdzę jakość później. /Dzięki sprzedawczykowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Dobre pakowanie. Przybyłem przed spodziewaną datą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Szybka wysyłka do Tijuany do Meksyku dotarła za 15 dni. Nie testowałem jakości wygląda dobrze. Kupiłem je w plastiku i cienkim aluminium

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    DOBRE ZABAWKI!!! Dzięki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Estas brocas permitem alargar o furos de acordo com a necessidade. São ótimas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$5.74
    • US$18.47
    • US$18.47
    • US$13.99
    • US$9.19
    • US$36.79
    • US$10.34
    • US$11.49
    • US$16.99
    • US$5.74
    • US$11.99
    • US$20.99
    • US$16.99
    • US$20.99
    • US$35.99
    • US$22.99
    • US$34.99