Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(7269)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(7269)
    • 5 Star(6926)
    • 4 Star(313)
    • 3 Star(21)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2020

    Pakiet otrzymany w miesiąc, jakość dobra, oryginalne wiertła, wszystko tak jak w opisie, zestaw 3 szt., w oleju przeciwko rdzewie. Opakowanie to tylko torba, więc małe, potłuczone plastikowe pudełko. Poród CDEK, to osobna hemoroida z tymi kretynami. Z nimi wszystkimi w jednym miejscu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Klasyczne wiertarki stożkowe powlekane „tytanem" o dobrej jakości i dobrze zaostrzone. Przypominam, że ten rodzaj lasu pierwotnie przeznaczony jest do wiercenia w miękkich materiałach o niskiej grubości i na jego granicach w blachy stalowej o grubości 3 mm. Posiada wszystkie niezbędne kroki do obróbki małych materiałów, tworzyw sztucznych, pvc, abs, aluminium, itp... Nie testowane na twardych metalach. Doskonale dopasowuje się do elektrycznego śrubokręta i pozwala na dobre wykończenie. W wiertłach o dużej prędkości zaleca się użycie kolumny, ponieważ skoki są bardzo gwałtowne i mogą łamać materiał. Cena nie do pobicia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Wystarczyło 10 dni na dostarczenie!!! Bardzo wcześnie na czas przybycia. Duża wartość przy niskich kosztach... Nie ma żadnej sprawy, ale kto jej potrzebuje, skoro można dostać przedmiot tak tanio?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Przybył dość szybko i wszystko wygląda, aby być w dobrej formie!!Nie mogę się doczekać, aby wypróbować i wydają się być wykonane!!! Banggood!!! (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Zamówienie dostarczone bezpiecznie w ciągu miesiąca do Indii. Wypróbowałem wszystkie trzy bity w rurce 1,3mm. Wszystkie są dobre i robią dziury dobrze. Są bardzo przydatne. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Pakiet dotarł stosunkowo szybko do AU i był dobrze zapakowany bez żadnych uszkodzeń. (Nie musiałem komunikować się ze sprzedającym) 😇 Sprzedający jest polecany. Dziękuję 😇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Zamówiony 28dec2020, otrzymany 20jan2021 - zadowolony z 16 dni roboczych czasu dostawy, plastikowa torba'age była akceptowana bez uszkodzenia rzeczy w blistrze. Jeszcze nie otworzyłem i nie przetestowałem wiertła, ale czekam na wykorzystanie ich w przyszłych projektach i może dodać do recenzji, kiedy je wykorzystam. Część mojego pierwszego Banggood zamówienia i produktu doświadczenia jest znacznie powyżej oczekiwań i będę polecać banggood i/lub produkty z otwartym sercem. Już zacząłem napełniać mój następny wózek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo szybka dostawa z tracknomerem. Produkt w pełni pasuje do opisu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Witam, otrzymałem paczkę, przybyłem 14/01/21 w bardzo dobrym stanie, brakowało więcej niż próbowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Kawałki wiertła dotarły po 38 dniach z USA, opakowanie jest OK biorąc pod uwagę jego wykonane ze stali. Powłoka wygląda dobrze, nie wiem czy to naprawdę tytan, mam nadzieję, że nie będzie szybko erodowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 580
    • Ft4 580
    • Ft4 580
    • Ft4 580
    • Ft4 935
    • Ft3 170
    • Ft14 810
    • Ft2 464
    • Ft7 448
    • Ft4 272
    • Ft5 188
    • Ft2 464
    • Ft3 170
    • Ft6 696
    • Ft17 277
    • Ft5 991
    • Ft4 935
    • Ft8 852