Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2021

    Nice looking product and overall a good deal price vs. quality. Packing OK, tested with my car nuts and manage to unscrew them fasten at 150Nm. Probably it is not haven 520Nm, but is having enough for daily tasks. I was expected that the battery is having 4Ah, but is not different than 288VF, same 1500mA cell, 10 pieces 5P2S 18V, 3Ah.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    come quickly from CZ warehouse. Works properly as described. Tested on car wheels with no problem. I recomended. Also you can use this link for cashback on all products https://m.banggood.com/index.php?com=bee&t=cashBackRegister&cd_pwa=1&zmkm=1&bgbeeid=be9yqo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Po przeczytaniu kilku recenzji i obejrzeniu gorących ofert, zdecydowano się na zakup tego konkretnego klucza elektrycznego. Plastik jest średniej jakości, jest zapach, ale to nie jest krytyczne. Cena i jakość, moim zdaniem, są takie same. (charakterystyka 520Nm jest przeszacowana, gdzieś w 2 razy). Dla mocowania narzędzia, który był wyposażony w ten elektryczny klucz, nie znalazłem kolczyka z pierścieniem. Być może ten zestaw (składka i pierścień) nie jest uwzględniony w tej konfiguracji. Odniosłem również wrażenie, że instrukcje nie zostały napisane dla tego narzędzia. Musiałem sam to opanować, na poziomie intuicyjnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    To przyszło bardzo szybko, zamówione w piątek i otrzymane w środę, czuje się bardzo dobrze w ręku i nie poślizguje się, ma gumowany uchwyt, działa bardzo dobrze, gdy wkręcanie dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Szybka dostawa, świetna jakość za taką cenę. Bateria do 10 ogniw 2000 mAh. Przednia pokrywa klucza jest szczelnie trzymana, więc jego wnętrzności jeszcze nie wyglądały, ale w wyglądzie i pracy wszystko super.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Towary bez skazy. Śruby kół samochodowych bez problemów, sprawdziłem z kluczem momentu obrotowego (110Nm). Dotarła w ciągu tygodnia. Pakowanie, pudełko było nienaruszone. Polecam każdemu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Γρήγορη αποστολή με την UPS. Καλή συσκευασία και πολύ καλό το εργαλείο. Δυνατό στο βίδωμα, αλλά στο ξεβίδωμα ζορίζεται. Πάντως για ερασιτεχνική χρήση είναι μια χαρά. Σίγουρα value for money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mrkVIP4
    GR
    13/05/2021

    Bezprzewodowy klucz uderzeniowy jest w przyzwoitym opakowaniu. Jakość wykończenia narzędzia z pewnością nie jest idealna, ale pierwszy szybki test pokazał, że działa dobrze. Bateria, która z nią jest, wydaje się również zapewnić wymaganą moc do tej pory.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Bardzo szybka obsługa pojawiła się zaledwie kilka dni i jest zbyt mocna dla amatorów. Tylko bez faktu, że nie ma walizki, nawet jeśli nie powiedział w reklamie, że ma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    prišlo rýchlo, dobre zabalené. stroj má silu, je ľahký a kompaktný. ideálny do garáže.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$59.99
    • US$82.99
    • US$24.99
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$49.99
    • US$64.99
    • US$69.99