Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(142)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(142)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    Wspaniałe małe narzędzie do pracy hobbystycznej w garażu, dobrze zmieścić się na dłoni. Wartości, które są ustawione dla siły narzędzia są bardzo przesadzone, w rzeczywistości wynosi około 200Nm. Próbowałem rozwinąć śruby na Peugeot 106, nie mógł ich rozwinąć, może nie były opracowane dawno temu, ale mam dla nich o wiele mocniejsze narzędzia. W celu, który kupiłem, idealnie sprawdzi się w naprawie skuterów, motocykli, ATV i innych. Dzięki za szybką dostawę-7 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Oba akumulatory mają pojemność od 3000-3300 mAh. Jest to bardzo przydatne narzędzie, gdy pracujesz na rowerze lub w samochodzie lub w domu, jeśli kupisz dodatkowy zestaw z kluczami i 2 uchwytami. Nie można usunąć śrub z opon za pomocą tej maszyny, tylko wtedy, gdy jest poluzowana najpierw, ponieważ nie ma wymaganej siły. Baterie będą działać również na dowolnej maszynie elektrycznej kompatybilnej z Makita.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Super szybka wysyłka, w ciągu 2 dni przybył produkt, przetestowany i działa idealnie w próżni, brakuje, aby spróbować poluzować lub dokręcić coś, ale w dotyku wydaje się potężny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Although the machine sets two speeds from 0 to 4200 rpm and from 0 to 3800 rpm, the reality is that the fastest speed is 2200 rpm and the slow one is 1680 rpm. far from what the manufacturer says. On the other hand, I have tightened a screw to 210 Nm and it has loosened it without problems. I have tightened it more by hand (210 is the maximum of the wrench) and I have no longer been able to loosen it. Also far from the 520Nm that the manufacturer says, but it is fine for the price it has.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Na przykład marka TOPSHANK jest bardzo potężna, Wyglądają dokładnie tak samo.Bateria ma pojemność od 2900-3100 mAh.Za mniej niż 40USD jest to bardzo przydatne narzędzie podczas pracy w rowerze lub w samochodzie.Nie można usunąć śrub z opon Ponadto baterie będą działać w maschines kompatybilnych z Makita, ale nie będą ładować w ładowarkach Makita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    oke bagus barang .baik sesuai dengan pesanan ..trimakasih

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Wszystko doskonałe wysyłki bardzo szybko 48 godzin Jestem bardzo szczęśliwy, że maszyna jest dobrej jakości zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo szybka wysyłka, dobry stosunek jakości do ceny, po prostu trzeba spróbować. Bardzo zwarty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Fast shipping, good product, but I couldn't take off the wheels front the car! Unfortunately it has no enough power!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Nie pasuje do oryginalnej makity 😪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$106.99
    • US$130.39
    • US$48.50
    • US$51.96
    • US$57.49
    • US$54.27
    • US$81.60
    • US$59.99
    • US$35.99
    • US$113.53
    • US$32.99
    • US$119.32
    • US$64.99
    • US$54.27
    • US$49.99
    • US$50.81
    • US$59.99
    • US$23.99