Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2021

    Prośba przyjęta, dobrze zapakowana. Przybyli bez żadnej winy. TOP TOP TOP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    لم تصلني لسوء شركة التوصيل التي تتعاملون معها بالمملكة العربية السعودية للأسف يجعلونك تكره بانجود والتعامل معه

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Miałem poważne problemy z obsługą klienta w związku z moim pierwszym zamówieniem. Wszystkie brzmią jak boty, mówią to samo i dodają opóźnienie opóźnienia do rozwiązania prawdziwego problemu. Postanowiłem dać im kolejną szansę. Zamówiłam 100-częściowe pudełko. Do tej pory działa bardzo dobrze i jestem zadowolony z wielu różnych nożyczek. Nie podoba mi się fakt, że łożyska nie są całkowicie wymienne ze wszystkimi cięciami - to naprawdę zmniejsza elastyczność i zdolność do wprowadzania zmian głębokości lub cięcia - w niektórych przypadkach. Poza tym to świetny sposób, aby całkowicie wypróbować, które cięcia będą używać długoterminowych za bardzo dobrą cenę. To kup lepsze później na torze. Dobrze zaprezentowane pudełko, wygląda dobrze i solidnie. Warto zainwestować, może trochę potrwać, zanim zużyjesz je wszystkie. Ciesz się - Marcus @ Marvelous Mirrors. com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Jest w ładnym futerale, wszystkie są 6mm, co jest dobre, ponieważ działają z wszystkimi dużymi routerami, ale także z małymi chińskimi trymerami o stałym rozmiarze. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Szybka dostawa, stosunek jakości do ceny jest dobry. Zestaw 100 Monet jest tym, czego szukałem. Wybór kolców polega na powtarzaniu się w kruchych kolcach. Podoba mi się ten sposób załatwiania spraw. Bardzo dobry zestaw do produkcji,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Jednak niesprawdzona, wydaje się przyzwoita. Wymaga większej uwagi na opakowanie zewnętrzne, aby zapobiec uszkodzeniom, lekko uszkodzony na 3 krawędziach podczas wysyłki / obsługi. Wystarczy umieścić w plastikowej torbie z lekką tekturową kopertą nie wystarczy, aby poradzić sobie z wieloma uchwytami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • HarVIP4
    IL
    28/08/2021

    Szybka dokładna wysyłka i dostawa. Świetny wybór. Dobra jakość. Wygodne pudełko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Doskonały produkt, bardzo dobrze wykończone i na pewno użyje w moich projektach stolarki! Pokaż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    V sade

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Wygląda dobrze, tylko bagażnik jest uszkodzony, ale frezarka nic nie ucierpiała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 602
    • Ft11 866
    • Ft8 899
    • Ft6 591
    • Ft5 272
    • Ft4 283
    • Ft5 272
    • Ft19 779
    • Ft7 910
    • Ft2 651