Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Brakuje części, która pozwala na montaż, więc produkt nie wydaje się prawidłowy. Mam nadzieję, że po sprzedaży zrobi to, co konieczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Solidna budowa, precyzja i szybka wysyłka do Indonezji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Drillpro Banggood, tak dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Bardzo dobry element był w stanie zmieścić i używać tego z moją piłą stołową, i używać go jako przewodnik i blok stop do mojego miernika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    PH
    04/04/2021

    Nie może pójść źle z jakością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Dobra jakość! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie, a opakowanie było dobre. Nie próbowałem go tak, ale pierwsze wrażenie jest to, że jest dobrze zaprojektowany produkt z ładnym wykończeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dziękuję bardzo. Przyjechał dzisiaj, bardzo dobre opakowanie. Brak uszkodzeń opakowania lub produktu. Jeszcze nie używałem, ale kiedy skończę mój projekt użyję i skomentuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo dobra jakość użytkowania/w tej cenie nigdy nie jest dostępna w Niemczech/ również dużo droższe w USA Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Fantastyczny przedmiot! Starannie wykonany, solidny i bardzo precyzyjny! Do kupienia! Szybka wysyłka i nieskazitelne opakowanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 343
    • Ft8 488
    • Ft7 262
    • Ft11 319
    • Ft9 432
    • Ft1 444
    • Ft5 343
    • Ft6 287
    • Ft12 577
    • Ft3 265