Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(183)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(183)
    • 5 Star(174)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2021

    Great product above expectations. Massive and stable, it fits perfectly with the Miter Gauge: ID: 1220860. Fully satisfied with the product and the packaging! The DRILLPRO® logo, however, cannot be read anywhere, neither on the piece nor on the cardboard Maybe the shipping should be faster .... Bang Good EXCELLENT as always !!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dzięki profilowi aluminium i owalnym otworom w mitrze pasuje do miterów całkiem dobrze. Trochę się tym martwiłam, a zwłaszcza miter i czubek pręta kierownicy szyny był trochę zgnieciony na rogu, ale wydaje się OK. Kilka śrubek było zbyt luźnych i jeden całkowicie darmowy lot wewnątrz pakietu. Więc montaż może być lepszy i bardziej ostrożny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Otrzymałem mój jig w najbardziej optymistycznych terminach, jakie oczekiwano. Jest bardzo piękny, wytrzymały, dobrze wykonany i wykończony. Jest zbudowany z doskonałą precyzją i idealnie pasuje do kątowej prowadnicy, którą kupiłem wcześniej (ID: 1220860). Jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dzięki profilowi aluminiowemu i owalnym otworom frezarki dość dobrze dostosowuje się do miernika. Byłem trochę zaniepokojony tym, a zwłaszcza miernikiem opraw i końcówką pręta prowadnicy szynowej.Łatwy montaż, doskonały produkt polecany w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Dobry materiał i najlepsza dostawa,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Wygląda na stabilną i solidną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Doskonały, bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    цена и качество лучшее из того, что я нашел. за счёт стоимости доставки критически дешевле чем на Али, аналогичные предложения. спасибо продавцу.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    Mejor de lo que se ve, muy sólido y parece de muy buena calidad, llegó perfectamente embalado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2020

    Banggood, dobra robota. Właśnie znalazłem mój nowy wskaźnik mitrów Drillpro. Ogrodzenie jest po prostu pięknie wykonane ładne i ciężkie i dobrze przemyślane warte każdego grosza. Absolutnie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 721
    • Ft4 412
    • Ft7 642
    • Ft6 620
    • Ft3 182
    • Ft1 430
    • Ft1 590
    • Ft13 609
    • Ft9 522
    • Ft6 620
    • Ft5 412
    • Ft6 368
    • Ft5 412
    • Ft8 598
    • Ft9 872
    • Ft6 368
    • Ft7 356
    • Ft5 514