Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2020

    Dokładne i dobrze wyglądające narzędzie. Bardzo dobry do znakowania. Użyję go na pewno. Moja jedyna skarga jest taka, że ta pomarańczowa część nie może być wystarczająco zamknięta. Łatwo jest go przenieść podczas pracy i trzeba go ustawiać raz za razem... Pakowanie... Cóż... zobacz zdjęcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2020

    Bardzo ładny produkt, ale górna płyta nie zamknie się, ale i tak nie używam tej części i niezbyt mądre miejsce, by umieścić etykietę produktu, która nie odrywa się jak na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Drugi, który kupiłem, ma też małe wgniecenia na rogu z powodu niewystarczającego mocnego opakowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Vidalardan biri sıkılırken diş kapm FF ilkopollanımda farkettim! Jedna ze śrub była gwintowana podczas montażu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Bardzo dobry towar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Potrzebowałam tak długiego Bardzo ładne wykończenie dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Przedmiot wydaje się być dobrze wykonany i nieuszkodzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Ładna robota. Wysoka jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Produkt wygląda dobrze i będzie działał w zamierzonym celu. Wolałbym zobaczyć bardziej pozytywne zablokowanie pod kątem. Bardzo łatwo jest wybić odpowiednie ustawienia, ponieważ nakrętka blokująca jest jedyną siłą nakładaną do utrzymania głowicy kąta w miejscu. Wystarczy mały słój, aby poluzować pokrętło, które trzeba będzie zresetować. Oznakowania kąta są również trochę trudne do zauważenia, ponieważ są wyryte przed zabarwieniem powierzchni i wtapiają się w pomarańczową głowicę obrotowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 117
    • Ft7 247
    • Ft13 215
    • Ft20 608
    • Ft9 283
    • Ft7 597
    • Ft7 630
    • Ft6 077
    • Ft6 867
    • Ft8 394
    • Ft15 958
    • Ft3 050
    • Ft8 919
    • Ft8 394
    • Ft3 430
    • Ft21 278
    • Ft9 911
    • Ft6 867