Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(378)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(378)
    • 5 Star(346)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Dobra jakość, ale nie doskonała jako precyzyjne narzędzie, które jest jedną gwiazdą rozczarowaną. Nadal blisko i dobrze zna swoje problemy. Na szczęście jest to bardziej do wykluczania, a raczej do kwadratu, jak widać na zdjęciach, niewielki wariant poza kwadratem, i chociaż zdjęcia rozmyte widać, że w rządzonych liniach jest również 0,5 mm, więc może po prostu nie miałem szczęścia, aby dostać taki, który nie jest idealnie kwadratowy. Uwaga: Czerwony anodyzowanie jest w rzeczywistości dużo jaśniejsze niż moje zdjęcia i naprawdę ładne wykończenie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dobrze wykonane! aluminium jest doskonale obrabiane, anodowane i wytrawiane laserowo. Szczeliny są dokładne i pasują do nierdzewnych końcówek mechanicznych ołówków Pentel 0,5 i 0,7. Nierdzewna końcówka 0,9 jest nieco większa, ale ołów 0,9 zmieści się w otworze skrybującym. Prosta krawędź nie ma żadnych odchyleń ani szczelin, które są umieszczone na mojej profesjonalnej krawędzi ze stali nierdzewnej. Polecam tę linię skrzynek do obróbki drewna do każdego sklepu. Terminowa dostawa, dobre opakowanie, jakość wykonania i świetna cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Jestem całkowicie zadowolony nie mack nie przechyla wszystko jest super przetworzone. Na Goto anodowanie wygląda słabo przetworzone, jednak jest to tylko odbicie światła. Nie ustawiłem go jeszcze na 100%, bo wciąż czekam na kąt odniesienia, ale jak na razie daje ci pełny wynik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Towar jest dobrze spakowany i dość szybka wysyłka.. Miejsce, za którym jest mocowanie, jest miejsce, które jest nieco spiczaste, ale poza tym nie ma sprzeciwu. Kupi mi też drugą. Łatwe do polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Once on stock delivery was fast. Received with a dent on the measuring edge. :( The damage was for sure due to delivery as the box is not damaged itself.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    4 tygodnie dostawy do Irlandii. Bardzo dobrze zapakowane. Dobra waga, wytrzymała i dokładna. Cieszę się, jak zawsze chciałem markowy odpowiednik, ale to jest wyjątkowe dla różnicy cen 5 gwiazdek...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Very good quality! Tolerance of 0,45 mm from 0 to 550 mm against the framingsquare (quick check). 0,06 tolerance opposite sides. Measurement is dead on 600 mm. easy quick assembly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Ogólnie niezły zestaw. Mam 600mm i mierzym dokładność 90°, aby mieć ±1mm w punkcie 600mm. Wiązka i zapas są oddzielone w pudełku, i są wyposażone w śruby maszynowe i klucz alen do ich mocowania. Zsuwają się razem w dopasowaniu, co pozwala na niezauważalne dostosowanie. Skale metryczne są bardzo wyraźne do odczytania, chociaż są one stosowane, a nie wyryte i mogą z czasem zniknąć. otwory maszynowe, co 1 mm, do pisania są czyste i łatwe do identyfikacji. Wykończenie jest bardzo dobre, poza małą belką na samym końcu wiązki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Uwielbiam to! Fantastyczne opakowanie, bardzo, bardzo piękne i solidne elementy! Jestem pod wielkim wrażeniem (włączyli nawet klucz Allena do montażu). Nie jest tani, ale nadal niedrogi i jest bardzo dobrze wykonany. Oznaczenia są wyraźnie czytelne, otwory oznaczające są łatwo dostępne i ma najwyższej klasy wykończenie. Zauważyłem, że ma kilka ostrych krawędzi, ale łatwo to naprawić, gdy robi się denerwujące. Nie mogę się doczekać pracy z tą wspaniałą linijką. Jestem bardzo zadowolony z dodania tego genialnego linijki do mojego zestawu narzędzi. Ja, na przykład, jestem wielkim fanem narzędzi do obróbki drewna Drillpro. Ten element jest bardzo polecany! Dziękuję bardzo Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Miła jakość, dobra wartość kwadratowa, która składa się z dwóch części i wymaga montażu. Podczas montażu jest bardzo niewielka gra pomiędzy linijką a częścią przewodnika krawędzi, więc zalecam, aby mieć inną kwadratową krawędź do wyrównania przy dokręcaniu śrub. Zmierzyłem na moim placu ze stali nierdzewnej Woodpeckers i udało mi się zdobyć ten kwadrat dokładnie taki sam. Należy również pamiętać, że ołówkowe dziury w tej linijce mogą zajmować do 1mm grubości ołówków, podczas gdy mój Dzięcioł zajmuje 0,5mmm. Należy więc uważać na linijkę podczas rysowania linii przy użyciu wiodących cieńszych niż 1 mm, ponieważ linia może być bardzo nieco niedokładna w zależności od miejsca położenia ołowiu w otworze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 369
    • Ft8 530
    • Ft1 451
    • Ft7 297
    • Ft9 478
    • Ft5 369
    • Ft11 374
    • Ft12 638
    • Ft4 421
    • Ft1 988