Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(562)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(562)
    • 5 Star(508)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Dobra jakość, ale nie doskonała jako precyzyjne narzędzie, które jest jedną gwiazdą rozczarowaną. Nadal blisko i dobrze zna swoje problemy. Na szczęście jest to bardziej do wykluczania, a raczej do kwadratu, jak widać na zdjęciach, niewielki wariant poza kwadratem, i chociaż zdjęcia rozmyte widać, że w rządzonych liniach jest również 0,5 mm, więc może po prostu nie miałem szczęścia, aby dostać taki, który nie jest idealnie kwadratowy. Uwaga: Czerwony anodyzowanie jest w rzeczywistości dużo jaśniejsze niż moje zdjęcia i naprawdę ładne wykończenie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dobrze wykonane! aluminium jest doskonale obrabiane, anodowane i wytrawiane laserowo. Szczeliny są dokładne i pasują do nierdzewnych końcówek mechanicznych ołówków Pentel 0,5 i 0,7. Nierdzewna końcówka 0,9 jest nieco większa, ale ołów 0,9 zmieści się w otworze skrybującym. Prosta krawędź nie ma żadnych odchyleń ani szczelin, które są umieszczone na mojej profesjonalnej krawędzi ze stali nierdzewnej. Polecam tę linię skrzynek do obróbki drewna do każdego sklepu. Terminowa dostawa, dobre opakowanie, jakość wykonania i świetna cena.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dzisiaj otrzymałem paczkę od Banggooda. Paczka dotarła 5 dni wcześniej niż w dniu zamówienia w momencie zakupu. Opakowanie jest dobre, ale wierzę, że lepsze wzmocnienie na górze i dole. Aby ocenić Drillpro 300 Woodwork Line Scriber T-type Ruler... WOW!!!!! (ang.). Jakość i uczucie trzymania jest niesamowite. Wydaje się również bardzo dobrze ślizgać na powierzchniach obróbki. Wrócę w najbliższych dniach w celu uzyskania więcej szczegółów na temat jakości kalibracji, która na pierwszy rzut oka wygląda imponująco. Dzięki BANGGOOD i DRILLPRO za to wspaniałe narzędzie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Jestem całkowicie zadowolony nie mack nie przechyla wszystko jest super przetworzone. Na Goto anodowanie wygląda słabo przetworzone, jednak jest to tylko odbicie światła. Nie ustawiłem go jeszcze na 100%, bo wciąż czekam na kąt odniesienia, ale jak na razie daje ci pełny wynik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Towar jest dobrze spakowany i dość szybka wysyłka.. Miejsce, za którym jest mocowanie, jest miejsce, które jest nieco spiczaste, ale poza tym nie ma sprzeciwu. Kupi mi też drugą. Łatwe do polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Ogólnie niezły zestaw. Mam 600mm i mierzym dokładność 90°, aby mieć ±1mm w punkcie 600mm. Wiązka i zapas są oddzielone w pudełku, i są wyposażone w śruby maszynowe i klucz alen do ich mocowania. Zsuwają się razem w dopasowaniu, co pozwala na niezauważalne dostosowanie. Skale metryczne są bardzo wyraźne do odczytania, chociaż są one stosowane, a nie wyryte i mogą z czasem zniknąć. otwory maszynowe, co 1 mm, do pisania są czyste i łatwe do identyfikacji. Wykończenie jest bardzo dobre, poza małą belką na samym końcu wiązki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Once on stock delivery was fast. Received with a dent on the measuring edge. :( The damage was for sure due to delivery as the box is not damaged itself.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Well packaged. 2 pieces fit together with approximately 1mm play across the 500mm. easy enough to loosen, adjust and tighten inorder to square up. Haven't verified the marking holes are correct but the 300mm version i have is spot on. very happy with the purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Very nice quality. 2 pieces fit together tightly. shipped and received earlier than expected. I will be keeping an eye out for a good discount on the 760mm version.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Doskonały produkt. bezbłędne wykończenie. Pakowane w kartonowe pudełko z formowaną, ale ruchomą EVA wewnątrz pudełka. Towarzyszyć ładunek długopisu . (Nie rozumiałem, bo nie miałem pióra) I klucz Allena. Perfekcyjnie w kadrze. Łatwy montaż za pomocą czterech śrub.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.26
    • US$26.55
    • US$65.54
    • US$19.62
    • US$31.17
    • US$24.99
    • US$25.40
    • US$11.49
    • US$49.44
    • US$18.47
    • US$31.17
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$20.39
    • US$45.99
    • US$23.09