Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(681)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(681)
    • 5 Star(617)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Miła jakość, dobra wartość kwadratowa, która składa się z dwóch części i wymaga montażu. Podczas montażu jest bardzo niewielka gra pomiędzy linijką a częścią przewodnika krawędzi, więc zalecam, aby mieć inną kwadratową krawędź do wyrównania przy dokręcaniu śrub. Zmierzyłem na moim placu ze stali nierdzewnej Woodpeckers i udało mi się zdobyć ten kwadrat dokładnie taki sam. Należy również pamiętać, że ołówkowe dziury w tej linijce mogą zajmować do 1mm grubości ołówków, podczas gdy mój Dzięcioł zajmuje 0,5mmm. Należy więc uważać na linijkę podczas rysowania linii przy użyciu wiodących cieńszych niż 1 mm, ponieważ linia może być bardzo nieco niedokładna w zależności od miejsca położenia ołowiu w otworze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Dobra jakość, ale nie doskonała jako precyzyjne narzędzie, które jest jedną gwiazdą rozczarowaną. Nadal blisko i dobrze zna swoje problemy. Na szczęście jest to bardziej do wykluczania, a raczej do kwadratu, jak widać na zdjęciach, niewielki wariant poza kwadratem, i chociaż zdjęcia rozmyte widać, że w rządzonych liniach jest również 0,5 mm, więc może po prostu nie miałem szczęścia, aby dostać taki, który nie jest idealnie kwadratowy. Uwaga: Czerwony anodyzowanie jest w rzeczywistości dużo jaśniejsze niż moje zdjęcia i naprawdę ładne wykończenie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Te narzędzia pomiarowe są wspaniale produkowane. Z przyjemnością przeglądam tak dobrze wykonane instrumenty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Towar jest dobrze spakowany i dość szybka wysyłka.. Miejsce, za którym jest mocowanie, jest miejsce, które jest nieco spiczaste, ale poza tym nie ma sprzeciwu. Kupi mi też drugą. Łatwe do polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dokładnie tak, jak opisano, bardzo ładne i wysokiej jakości. Sprawdziłam mój kwadrat prędkości i było idealnie. Z całą pewnością polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Very good quality! Tolerance of 0,45 mm from 0 to 550 mm against the framingsquare (quick check). 0,06 tolerance opposite sides. Measurement is dead on 600 mm. easy quick assembly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobra jakość, kąt i wymiary starannie wykonane, polecam. P.S. Małe uszkodzenia transportowe, które nie zakłócają użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dobrze wykonane! aluminium jest doskonale obrabiane, anodowane i wytrawiane laserowo. Szczeliny są dokładne i pasują do nierdzewnych końcówek mechanicznych ołówków Pentel 0,5 i 0,7. Nierdzewna końcówka 0,9 jest nieco większa, ale ołów 0,9 zmieści się w otworze skrybującym. Prosta krawędź nie ma żadnych odchyleń ani szczelin, które są umieszczone na mojej profesjonalnej krawędzi ze stali nierdzewnej. Polecam tę linię skrzynek do obróbki drewna do każdego sklepu. Terminowa dostawa, dobre opakowanie, jakość wykonania i świetna cena.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Tak jak z 600, które zamówiłem, nie ma żadnych skarg. Super jakość i wykonanie. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Działa bardzo dokładnie, i wspaniały produkt! Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$16.99
    • US$25.99
    • US$18.49
    • US$26.99
    • US$36.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$27.99
    • US$109.99