Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1196)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1196)
    • 5 Star(1138)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Zamówiłem x 15 takich. Przybył do NZ za niecałe dwa tygodnie. Nieuszkodzone, proste i dobrze zapakowane wyściełanie. Chciałbym móc zamówić 1200 mm rozmiar, ale 1000 mm było najdłuższym jakie mogłem zamówić. UWAGA: Prawie niemożliwe jest znalezienie przesuwanych nakrętek T-Slot dla tych torów, ponieważ są one mniejsze niż standardowa wielkość T-Track. Zamiast tego użyję przesuwanych Slot Boltów, które są łatwo dostępne dla tych i gwintowane wkładki na drugiej części do mocowania. Zawierają wewnętrzne wymiary, jeśli ktoś jest zainteresowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Świetny produkt, bardzo szybka dostawa. Przybył nieuszkodzony i prosto. - I to w świetnej cenie. Jakość wygląda na doskonałą, na równi z innymi t-trackami, których używałem w przeszłości. Wspaniałe zakupy, polecam tego sprzedawcy i kupi od ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    To jest mniejszy standardowy tor, który przyjmuje śruby. Naprawdę dobrej jakości i na równi z dużymi markami. Brak ostrych krawędzi i dobrze zapakowane, więc nie ma uszkodzeń tranzytowych do Wielkiej Brytanii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Świetny produkt, idealny rozmiar deklarowany, bez problemu w wysyłce, pakiet nietknięty! Świetny zakup 😊😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Uwielbiałam te t-ślady, które kupiłam. Bardzo dobra jakość i szybka dostawa do Brazylii (tylko 10 dni, co jest niesamowite!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Well received in a protected package and the tracks are what I looking for. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ścieżka sama w sobie wygląda na dobrą jakość. Nie narzekam. Teraz transport, LOL. Chyba kartonowa rurka była niedostępna. Zostanę przy ebayu i zapłacę trochę więcej za mniejsze ryzyko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Bardzo szybka dostawa dotarła wcześniej niż oczekiwano i dobrej jakości elementy komplementy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Dotarli idealnie prosto i przed perspektywą. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 921
    • Ft1 371
    • Ft5 991
    • Ft1 371
    • Ft4 669
    • Ft3 051
    • Ft3 967
    • Ft4 229
    • Ft4 580
    • Ft3 921
    • Ft20 761
    • Ft5 493
    • Ft5 054
    • Ft6 715
    • Ft1 915
    • Ft9 158
    • Ft6 104
    • Ft3 170