Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1377)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1377)
    • 5 Star(1303)
    • 4 Star(59)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Zamówiłem x 15 takich. Przybył do NZ za niecałe dwa tygodnie. Nieuszkodzone, proste i dobrze zapakowane wyściełanie. Chciałbym móc zamówić 1200 mm rozmiar, ale 1000 mm było najdłuższym jakie mogłem zamówić. UWAGA: Prawie niemożliwe jest znalezienie przesuwanych nakrętek T-Slot dla tych torów, ponieważ są one mniejsze niż standardowa wielkość T-Track. Zamiast tego użyję przesuwanych Slot Boltów, które są łatwo dostępne dla tych i gwintowane wkładki na drugiej części do mocowania. Zawierają wewnętrzne wymiary, jeśli ktoś jest zainteresowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Świetny produkt, bardzo szybka dostawa. Przybył nieuszkodzony i prosto. - I to w świetnej cenie. Jakość wygląda na doskonałą, na równi z innymi t-trackami, których używałem w przeszłości. Wspaniałe zakupy, polecam tego sprzedawcy i kupi od ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Arrived early perfect for my jigs and tooling fixtures. I plan to buy more as I make more jigs which will add accuracy and efficiency to all tooling I make

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Tory są świetne, płaskie i kwadratowe, ale dwie śruby są uszkodzone, nie ma problemu, bo mogę je założyć lokalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Well received in a protected package and the tracks are what I looking for. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Bardzo szybka dostawa dotarła wcześniej niż oczekiwano i dobrej jakości elementy komplementy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    T-track arrived a little latebut was well packed and looks great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Moje ogrodzenie podnośnikowe Router potrzebuje tego 500mm. Mam też 300 mm do regulacji ogrodzenia 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Dotarli idealnie prosto i przed perspektywą. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$10.38
    • US$9.99
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$12.69
    • US$10.07
    • US$24.31
    • US$16.66
    • US$8.04
    • US$49.65
    • US$16.16
    • US$56.58
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$20.99
    • US$11.54