Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1645)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1645)
    • 5 Star(1544)
    • 4 Star(75)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Zamówiłem x 15 takich. Przybył do NZ za niecałe dwa tygodnie. Nieuszkodzone, proste i dobrze zapakowane wyściełanie. Chciałbym móc zamówić 1200 mm rozmiar, ale 1000 mm było najdłuższym jakie mogłem zamówić. UWAGA: Prawie niemożliwe jest znalezienie przesuwanych nakrętek T-Slot dla tych torów, ponieważ są one mniejsze niż standardowa wielkość T-Track. Zamiast tego użyję przesuwanych Slot Boltów, które są łatwo dostępne dla tych i gwintowane wkładki na drugiej części do mocowania. Zawierają wewnętrzne wymiary, jeśli ktoś jest zainteresowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    To jest mniejszy standardowy tor, który przyjmuje śruby. Naprawdę dobrej jakości i na równi z dużymi markami. Brak ostrych krawędzi i dobrze zapakowane, więc nie ma uszkodzeń tranzytowych do Wielkiej Brytanii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Świetny produkt, bardzo szybka dostawa. Przybył nieuszkodzony i prosto. - I to w świetnej cenie. Jakość wygląda na doskonałą, na równi z innymi t-trackami, których używałem w przeszłości. Wspaniałe zakupy, polecam tego sprzedawcy i kupi od ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Otrzymany element zginający

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Produkt przyszedł dość szybko i jest dokładnie taki, jak opisano. T-tracki są bardzo dobrze wykonane i mają przyzwoity ciężar. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu i polecam je zamówić, jeśli obecnie szukasz czegoś takiego. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    Deszczowa en T nikl.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ścieżka sama w sobie wygląda na dobrą jakość. Nie narzekam. Teraz transport, LOL. Chyba kartonowa rurka była niedostępna. Zostanę przy ebayu i zapłacę trochę więcej za mniejsze ryzyko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2020

    Wczoraj przyszła paczka, dwa elementy idealne warunki! Środki patrz załączone zdjęcie: 19 x 14 x 9,5 cm Dziękujemy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Arrived early perfect for my jigs and tooling fixtures. I plan to buy more as I make more jigs which will add accuracy and efficiency to all tooling I make

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Szybka dostawa i stan produktu jest idealny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.29
    • US$8.04
    • US$20.78
    • US$11.99
    • US$23.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$10.38
    • US$5.82
    • US$11.54
    • US$19.99
    • US$4.99
    • US$7.61
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$11.99
    • US$29.99