Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Bardzo ładny, ma kilka różnych wielkości do stosowania na tokarce i całkiem zadowolony z jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Wygląda bardzo ładnie, powleczony M42 powinien być zbyt 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Świetne małe hss spot wiertło i za pieniądze nie możesz pójść źle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Idealny zestaw wiertniczy do mojej mini tokarki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Ładnie zmielone, idealne centrum, jednak powłoka TiN wydaje się być cienka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Świetna jakość pod względem ceny polecam sprzedawcę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Doskonałe wiertła, pozostawiając bez skazy wykończone kontrtopu, jeśli nie wiercenie do pełnej głębokości. Bardzo ostre hs powleczone stopowym wolframem, co powinno zwiększyć żywotność. Opakowania były o wiele lepsze tym razem, użycie folii z pianki chroniło przypadki produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Kupiłem jeden każdego rozmiaru. Wykończenie wszystkiego jest doskonałe. Ten 10mm miał 105 stopniowy napiwek! Inaczej zostawiłbym 5 gwiazdek. Mniejsze wiertła mają długi, karbowany odcinek długości, więc nie są tak sztywne, jak mogłoby być. To i tak lepsze niż normalne ćwiczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Ładne małe wiertło do plamienia. Mam zamiar jeszcze kilka takich, więc mam duży zakres rozmiarów. Dobrze się kroi w aluminium i łagodną stal. Nie próbowałem jeszcze niczego bardziej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Doskonałe produkty, mocne, ostre i dokładne. Spodziewam się długiego użytkowania po tych wiertłach kobaltowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.39
    • US$16.16
    • US$12.99
    • US$6.89
    • US$13.23
    • US$4.95
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$13.99
    • US$20.99
    • US$22.99
    • US$11.99
    • US$10.34
    • US$15.99
    • US$6.74
    • US$16.99
    • US$43.99
    • US$249.99