Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Bardzo ładny, ma kilka różnych wielkości do stosowania na tokarce i całkiem zadowolony z jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Wygląda bardzo ładnie, powleczony M42 powinien być zbyt 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Doskonałe wiertła, pozostawiając bez skazy wykończone kontrtopu, jeśli nie wiercenie do pełnej głębokości. Bardzo ostre hs powleczone stopowym wolframem, co powinno zwiększyć żywotność. Opakowania były o wiele lepsze tym razem, użycie folii z pianki chroniło przypadki produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Kupiłem jeden każdego rozmiaru. Wykończenie wszystkiego jest doskonałe. Ten 10mm miał 105 stopniowy napiwek! Inaczej zostawiłbym 5 gwiazdek. Mniejsze wiertła mają długi, karbowany odcinek długości, więc nie są tak sztywne, jak mogłoby być. To i tak lepsze niż normalne ćwiczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Doskonałe produkty, mocne, ostre i dokładne. Spodziewam się długiego użytkowania po tych wiertłach kobaltowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Doskonały produkt, silny, ostry i dokładny. Spodziewam się długiego użytkowania po tych wiertłach kobaltowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Dobra jakość i dobra wartość, jednak kąt końcówki wiertła 10 mm wynosi 100 stopni, a nie 120 stopni, jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Używany kilka razy, wydaje się być ciężko nosić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Proste wiertło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 642
    • Ft3 307
    • Ft5 148
    • Ft4 778
    • Ft3 676
    • Ft4 778
    • Ft4 778
    • Ft4 775
    • Ft2 204
    • Ft3 437
    • Ft2 195
    • Ft2 940
    • Ft5 148
    • Ft5 094
    • Ft1 835
    • Ft7 324
    • Ft7 324
    • Ft16 721