Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Kiedy przyjechał ten mały kubeczek dla Oberfrezera, nie zmieścił się w rączce Maquity. Wzięłam jedną do rozładowania. Pierwotnie, to było 12,7 milimetra Musiałem ich unikać i nie używać, zdjęcie 3, mimo że próbowałem, bo to robi większe korepetycje. Szerszy nie ma wystarczająco oryginalnego płótna, więc użyłem kilku klasycznych płócien, i nie podobało mi się, więc zrezygnowałem, jeśli spojrzycie na trzy zdjęcia, widać różnicę w trzech zębach. Ostrze nr 2 w normie, trzecie idzie znacznie wyżej. Wysoko, tego susła, którego już nie używałem, i nadal mam mały sprzeciw, żeby założyli foliowe pudełka z jagodami. Z wtyczkami powietrznymi, plastikowa skrzynka była zepsuta po drugiej stronie obrazu 2, po tym jak się uwolniłem, nie mam na co narzekać, Zdjęcie 5, Jeden susł nie ma logo, które jest rozładowane do 12 mm, ponieważ jest możliwe, że jest więcej tarć i trochę bardziej nieprecyzyjne, a kiedy robisz piórko, Dolny susł i górny susł musi być równo ustawiony, inaczej się rozerwie, jestem zadowolony, bez zapłonu i wystarczająco ostry, I szczerze mówiąc, trochę się bałem, że królowa nie odpuści, bo gąsek maquity nie ma potencjometru i leci na 22 000 obraca minutę, jeśli wytrzyma tę prędkość t. Na gryzoniu jest napisane, że jest w porządku, jeśli susła jest mniej prędkości, a gulec ma więcej prędkości, ale banggood i coś innego, kiedy robisz murawę i pióro, dobrze trzymają drzewo, więc nie robi to różnicy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Lo recibí hoy y aún no lo pruebo, pero se ve de muy buena calidad y creo que el precio es justo por lo que recibes, espero que sea durable, gracias BG.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Produkt dotarł na długo przed datą odcięcia i w świetnym stanie (jak widać na zdjęciach). Już mi zaimponował wykończeniem i solidnością! Nie miałem jeszcze czasu na testy, ale już wiem, że to przekroczy wszystkie moje oczekiwania... super polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Witam truskawki są zgodne i bardzo ostre, pierwsza próba jest doskonała, dostawa jest bardzo szybka, jednak na instrukcji jest ostrzeżenie, truskawki zawierają produkty rakotwórcze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Produkt przybył w 18 dni i prawda wygląda eksxelent jakości, jak prosiłem o to na pewno poproszę więcej, doskonała obsługa

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dostałem paczkę za szybko. Doskonała jakość produktu, Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Nożyce dobrze wyglądają, jeszcze nie przetestowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dwa bity bardzo dobre do montażu, przyszedł dobrze zapakowany,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Wydaje się, że to narzędzie jest dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Otrzymałem te fragmenty routera od Banggood, żeby je przejrzeć. Po pierwsze, muszę powiedzieć, że dział sprzedaży wysłał mi rutery ze złą średnicą. Jak tylko zdałam sobie sprawę z tego błędu, skontaktowałam się ze wsparciem dwukrotnie mając nadzieję na zmianę kolejności przed umieszczeniem fragmentów. Dlatego moja recenzja jest ograniczona, ponieważ nie mam routera zdolnego używać części tej wielkości. Jednak miałem dokładnie przyjrzeć się bitom i porównać je do bitów, które obecnie używam. Po pierwsze, Tungsten Karbide krawędzie cięcia są bardzo ostre i twarze są bardzo drobno zmielone. Łożyska obracają się bardzo płynnie i nie wykazują żadnych oznak wolnego grania. W zestawie z bitami są 2 dodatkowe połyski do regulacji grubości rowka. Na koniec kawałki są pakowane w przezroczyste plastikowe twarde etui, które jest idealne do bezpiecznego trzymania bitów razem. Chciałbym móc właściwie przetestować to narzędzie, gdyby udało mi się zmienić „kolejność", ale mogę powiedzieć, że te bity wydają się być najwyższej jakości niż części, za które obecnie posiadam i za które zapłaciłem dwa razy więcej. Dlatego polecam je!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.34
    • US$17.31
    • US$25.40
    • US$74.61
    • US$9.23
    • US$22.99
    • US$6.89
    • US$13.79
    • US$13.99
    • US$23.09
    • US$12.64
    • US$20.78
    • US$19.62
    • US$28.86
    • US$52.89
    • US$19.99
    • US$62.36
    • US$43.99