Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    Ważne jest, aby nie zakładać rozmiaru obrazowanych narzędzi. Byłem zaskoczony widząc te zaciski są takie malutkie. To była moja wina, biorąc pod uwagę, że w pełni wymiarowy rysunek diagramowy został zawarty w opisie narzędzia. Aluzja do ich rzeczywistego rozmiaru powinna być ceną. Myślę, że użyję tego na majtkach do małych projektów drewnianych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Dobra jakość. szybka dostawa. Trochę mniejszy, niż się spodziewaliśmy. Wydaje się, że produkuje 27 kg zdolności do zaciskania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Są bardzo małe, bardzo małe, można zacisnąć muchę lub komara

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dobry towar, był tylko rozczarowany rozmiarem, Chętnie jeszcze raz,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Mam je z „Gry na pieniądze" za 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    To za mało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    To, czego się spodziewałem. Otrzymane na czas i dobrze zapakowane Mały rozmiar, ponieważ używam go do szybkiego mocowania na profilach i delikatnych materiałach, ale przetestowałem go, aby utrzymać maszynę pionowo pod stołem i przytrzymać go idealnie, ale aby go używać lepiej większe modele. Materiał, wygląda na ocynkowany. Zapinają się one dobrze i łatwo regulują za pomocą nakrętek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Good seller, item as described, good communication. Perfect! Great thanks!! I am completely satisfied with their services. Therefore, I give a 5 star rating.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Każdy sklep potrzebuje kilku rozmiarów, jak się przydadzą. Są one na tyle małe, by zamontować na małych skrzyżowaniach poprzecznych lub innych piłach stołowych. To wielka wartość dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$23.09
    • US$68.99
    • US$16.09
    • US$38.10
    • US$34.64
    • US$178.99
    • US$40.99
    • US$27.71
    • US$14.99
    • US$9.19
    • US$8.07
    • US$29.99
    • US$17.99
    • US$37.99
    • US$23.09
    • US$31.99
    • US$28.86