Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    W porządku, i przybył w obiecanym czasie. Opakowania i narzędzia w środku były nietknięte. Dziękuję, Banggood. Mogę to polecić tylko każdemu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dotarł w ciągu 10-14 dni. Pokrywa jest w stanie nie do przyjęcia ze względu na transport lub towary są w do przyjęcia stanie. Proszę, zwróćcie więcej uwagi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Kilka przydatnych gadżetów, jeśli kiedykolwiek potrzebujesz gadżetów. Jestem pod wrażeniem tych przedmiotów. Przyda się w moim warsztacie i domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dobra jakość, szczególnie w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dziękuję za szybką dostawę Drillpro 2Pack 188/288mm Ręczne narzędzia zaciskowe ze stali nierdzewnej. Jestem szczęśliwa, 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Rozsądna cena, bardzo praktyczne i wydajne i dotarły bardzo szybko,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    To jest świetna winda. To dobry sposób, by z tym pracować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Nieużywane do użycia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Jako nowy klient, muszę przyznać, że miałem pewne obawy co do jakości i dostawy produktów, ale jestem pod wrażeniem zarówno produktów, które kupiłem, jak i szybkość ich dostarczenia jest zaniżona. Gorąco polecam usługi i do tej pory zakupione produkty. Zaciski podnoszące, mają dobrą wagę i wyczucie, sprawiają, że poziomowanie jednostek bazowych jest łatwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • IanVIP3
    GB
    17/09/2021

    Nigdy nie oczekiwałem od nich wiele, ale byłem mile zaskoczony. Żałuję tylko, że wybrałem te mniejsze, ale już wkrótce zamówi większy rozmiar. Moim głównym zastosowaniem jest wspieranie projektów stolarki przed zaciskami. Łatwe do wprowadzania małych poprawek, aby znaleźć poziom. Może działać dobrze przy wyrównywaniu pralki lub podobne, aby usunąć wszystkie obciążenia z podnoszenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 241
    • Ft11 796
    • Ft5 241
    • Ft8 846
    • Ft4 258
    • Ft5 241
    • Ft1 881
    • Ft4 258
    • Ft19 663
    • Ft2 645