Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(310)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(310)
    • 5 Star(282)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/08/2021

    A chave de impacto drillpro equivale a bosch aqui no Brasil só que a drillpro com os teste que eu e meus amigos fizemos com ela e 280nm mais ou menos 28kg de impacto muito boa a chave para montar um suspensão parafusos de rodas leve e camionetes e muito boa e outra coisa passa fita isolante aonde vc pega com a mão só recomendo vc comprar já compra com duas baterias e procurar cupons de descontos essa minha saiu 270.00 mais ou menos 28 dias totais para chegar aqui no Brasil

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Antena1
    MX
    18/07/2021

    Po bardzo długim oczekiwaniu z powodów, których nie znam, przyszło do moich rąk i okazało się bardzo miłą niespodzianką, gładkie, ale wysoce skuteczne wykonanie zaskakuje swoją skutecznością, naprawdę, Dokonać zakupu z ciekawości ze względu na jego mały rozmiar i wagę tylko 1200 gramów z zainstalowaną baterią i ma wystarczająco dużo czasu do większości zadań, jeśli pracujesz na własną rękę, Usuwanie opon z samochodu jest bardzo łatwe z tym narzędziem, zalecane 100%!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Minimalne opakowanie, ale wyszło dobrze próbowałem i działa spróbuję później na moim atv i wtedy powiem ci, że taki to byłem ja na chwilę obecną w porządku

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Towar dotarł dzisiaj Ale Bateria została uszkodzona Tak mi przykro Ponieważ nie ma specjalnej plastikowej walizki Dostarczone w prostym kartonie Nie sądzę, żeby to było złe dla nas Bateria jest zepsuta Chciałbym, żebyś to wymienił Co mam zrobić? Jestem taka smutna!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Dobre narzędzie przyszło szybko i z kasztanów śruby odkręcić śruby dobrze!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Jestem zadowolony, tylko wtyczka UE tam nie było.. Moc około 150nm, nie 630nm. Ale dla 40 € jest wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    parabéns eu sou do Rio de janeiro Brasil. a minha máquina chegou em prêmio a pandemia demoro mas chegou e bem. funcionando perfeitamente. eu indico a todos que queiram uma máquina dessa.qualquer coisa me liga que eu faço um vídeo com ela. 5521965261596

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Perfect Machine for good price. No problém with wheel screw on Car with moment 120Nm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Otrzymałem przedmiot i otworzyłem paczkę. Odkryłem, że była zepsuta ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Remélem nem kell csalódom ....!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 593
    • Ft22 392
    • Ft27 710
    • Ft7 483
    • Ft16 953
    • Ft25 864
    • Ft21 433
    • Ft17 363
    • Ft17 593
    • Ft45 079
    • Ft14 714
    • Ft15 034
    • Ft17 363
    • Ft15 146
    • Ft8 059
    • Ft16 921
    • Ft15 994
    • Ft11 515