Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(344)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(344)
    • 5 Star(314)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Razovy zaciskacz działa tak, jak powinien i działa całkiem dobrze. Gorzej jest z baterią, która działa lekko przy pierwszym wrażeniu. Wewnątrz są używane tylko artykuły 1500mAh (jeśli można zaufać tłumików), co daje uzyskaną pojemność 15,000mAh zamiast obiecanych prawie 20,000mAh, nie ma również ochrony termicznej. Charger... nie mam słów. Boję się, że w ogóle go użyję.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    A chave de impacto drillpro equivale a bosch aqui no Brasil só que a drillpro com os teste que eu e meus amigos fizemos com ela e 280nm mais ou menos 28kg de impacto muito boa a chave para montar um suspensão parafusos de rodas leve e camionetes e muito boa e outra coisa passa fita isolante aonde vc pega com a mão só recomendo vc comprar já compra com duas baterias e procurar cupons de descontos essa minha saiu 270.00 mais ou menos 28 dias totais para chegar aqui no Brasil

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Antena1
    MX
    18/07/2021

    Po bardzo długim oczekiwaniu z powodów, których nie znam, przyszło do moich rąk i okazało się bardzo miłą niespodzianką, gładkie, ale wysoce skuteczne wykonanie zaskakuje swoją skutecznością, naprawdę, Dokonać zakupu z ciekawości ze względu na jego mały rozmiar i wagę tylko 1200 gramów z zainstalowaną baterią i ma wystarczająco dużo czasu do większości zadań, jeśli pracujesz na własną rękę, Usuwanie opon z samochodu jest bardzo łatwe z tym narzędziem, zalecane 100%!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Minimalne opakowanie, ale wyszło dobrze próbowałem i działa spróbuję później na moim atv i wtedy powiem ci, że taki to byłem ja na chwilę obecną w porządku

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Towar dotarł dzisiaj Ale Bateria została uszkodzona Tak mi przykro Ponieważ nie ma specjalnej plastikowej walizki Dostarczone w prostym kartonie Nie sądzę, żeby to było złe dla nas Bateria jest zepsuta Chciałbym, żebyś to wymienił Co mam zrobić? Jestem taka smutna!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Dobre narzędzie przyszło szybko i z kasztanów śruby odkręcić śruby dobrze!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    parabéns eu sou do Rio de janeiro Brasil. a minha máquina chegou em prêmio a pandemia demoro mas chegou e bem. funcionando perfeitamente. eu indico a todos que queiram uma máquina dessa.qualquer coisa me liga que eu faço um vídeo com ela. 5521965261596

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Perfect Machine for good price. No problém with wheel screw on Car with moment 120Nm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Otrzymałem przedmiot i otworzyłem paczkę. Odkryłem, że była zepsuta ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Remélem nem kell csalódom ....!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 185
    • Ft19 824
    • Ft41 635
    • Ft3 430
    • Ft52 748
    • Ft21 477
    • Ft19 824
    • Ft15 528
    • Ft10 902
    • Ft17 511
    • Ft16 520
    • Ft25 442
    • Ft18 172
    • Ft7 597
    • Ft10 241
    • Ft19 824
    • Ft12 224
    • Ft107 397