Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(268)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(268)
    • 5 Star(245)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Minimalne opakowanie, ale wyszło dobrze próbowałem i działa spróbuję później na moim atv i wtedy powiem ci, że taki to byłem ja na chwilę obecną w porządku

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Towar dotarł dzisiaj Ale Bateria została uszkodzona Tak mi przykro Ponieważ nie ma specjalnej plastikowej walizki Dostarczone w prostym kartonie Nie sądzę, żeby to było złe dla nas Bateria jest zepsuta Chciałbym, żebyś to wymienił Co mam zrobić? Jestem taka smutna!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Dobre narzędzie przyszło szybko i z kasztanów śruby odkręcić śruby dobrze!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Jestem zadowolony, tylko wtyczka UE tam nie było.. Moc około 150nm, nie 630nm. Ale dla 40 € jest wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    parabéns eu sou do Rio de janeiro Brasil. a minha máquina chegou em prêmio a pandemia demoro mas chegou e bem. funcionando perfeitamente. eu indico a todos que queiram uma máquina dessa.qualquer coisa me liga que eu faço um vídeo com ela. 5521965261596

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Otrzymałem przedmiot i otworzyłem paczkę. Odkryłem, że była zepsuta ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Myślałem, że jesteś silniejszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Cery szybka wysyłka. Klucz działa idealnie około 160 Nm momentu obrotowego. To mija dla baterii makity. A Tha Makita jest w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Perfect Machine for good price. No problém with wheel screw on Car with moment 120Nm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15,140
    • Ft24,226
    • Ft2,117
    • Ft37,249
    • Ft19,683
    • Ft22,409
    • Ft14,231
    • Ft8,147
    • Ft16,048
    • Ft19,380
    • Ft18,169
    • Ft9,083
    • Ft18,169
    • Ft15,746
    • Ft18,169
    • Ft21,197
    • Ft9,991
    • Ft18,169