Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Opakowanie było bardzo przyzwoite na tym zamówienie. Nic nie było oznakowane ani uszkodzone. Ta płyta jest doskonała dla kogoś, kto nie szuka czegoś ponad szczytem. Brakuje go trochę w jakości wykończenia, ale następnie ponownie trzeba wziąć pod uwagę wartość ceny. Jestem z tego bardzo zadowolony i w przyszłości, jeśli będę chciał czegoś bardziej dokładnego i z lepszym wykończeniem będę musiał przejść do modelu wyższego końca. Poza tym, jest super. Pasuje idealnie do mojego Boscha GKF 600.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Niektóre miejsca mają rząd odlewania, ale można go rozwiązać za pomocą pliku w mgnieniu oka. Wkładki będą musiały być trochę starte, ale ogólnie spełnia moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Wielka tabliczka, pomoże mi trochę na blacie do mojego odwróconego tupia, przyszedł ze wszystkimi akcesoriami reklamowymi i z doskonałym wykończeniem. Sprzedawca wysłał go bardzo szybko, polecam jego sklep.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze, na dobre. Nawet do cięcia drewna, wykończenia, aby wiele rzeczy doskonałych...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Doskonała, dobra jakość. Musiałem zrobić 4 nowe otwory, żeby zacumować moją frezarkę, ale bez żadnych problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Doskonała jakość produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Sam kawałek jest wytrzymały, ale był brudny i z zadrapaniami, które nie zapobiegną jego użyciu. Będę musiał dostosować moją maszynę, która jest Stanley'a, ponieważ dziurki w maszynie nie są kompatybilne z tymi na niej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    W obiecanym terminie, doskonała jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Piękne bardzo dobrej jakości włosy mniejsze niż chciałem, ale będzie... Polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Zadowolona z płyty, identyczna z publikacją i idealnie pasuje do makity RT0700C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 816
    • Ft28 352
    • Ft50 170
    • Ft8 916
    • Ft40 470
    • Ft15 925
    • Ft6 368
    • Ft5 731
    • Ft9 194
    • Ft26 854
    • Ft15 925
    • Ft11 771
    • Ft9 522
    • Ft72 628
    • Ft6 250
    • Ft19 110
    • Ft5 884
    • Ft1 835