Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(788)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(788)
    • 5 Star(738)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    These type of extractor bits are more convenient than the dual-side bits sold by others, because you can use them with all standard attachments-bit holders to access broken screws that are located deep in holes or in tight spots. I like that the kit comes in a decent plastic case to keep the 22 components free of dust and debris. In my video review I tested this kit to remove three different types of stripped screws. It successfully worked on the 2 of them. The 3rd was a hardened stainless steel screw which needed special bits to be drilled, so I'm amazed that these bits from Drillpro kit did not melt or damaged. The bits quality is great and also work on smaller screws such as those used in electronic devices.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Az első csomag még a tavaszi járványhelyzet alatt valahol elkallódott, ígyhogy újra kellett küldeni, de ezt az ügyfélszolgálattal rpoblémamentesen sikerült lerendezni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Przydatne narzędzia. Twardość Упаковка полиэтиленовая коробка. nie mierzyła, więc zestaw jest szykowny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Wszystkie zamówione elementy dotarły, ale plastikowe pudełko jest zepsute. Zobacz zdjęcia. Czy jest szansa, by dostać kolejną skrzynkę na zastępstwo? (Wystarczy pudełko bez zawartości). Proszę dać mi znać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Przybył bardzo szybko.Wydaje się ładny i jakościowy!Lewy magazynek był zepsuty, ale nic wielkiego! Jeszcze nie testowałem! Wracam z pełną recenzją!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Te bity Ekstraktor są dobrze produkowane i dostarczane w wygodnym pudełku do przechowywania. Istnieją uchwyty do jazdy wliczone, większość mniejszych zepsutych złączy powinna być obsługiwana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Minęło 5 miesięcy, a część części jest zardzewiała... Nie wiem, co powiedzieć o jakości. Zardzewiały można usunąć, ale...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Ogólnie, dobry zestaw do przekręcania różnych średnic śrub, śrub. Skrzynka jest nietknięta, jeden zamek odpadł na raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Nigdy tego nie próbowałam, ale zawsze to miałam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Niezbyt dobrze, zobacz zdjęcia. Tylko odkręcane z plastiku, próbowane kilka razy ze stali i aluminium, ale bez dobrych wyników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,026
    • Ft2,723
    • Ft6,963
    • Ft3,934
    • Ft2,723
    • Ft5,751
    • Ft5,645
    • Ft3,026
    • Ft13,323
    • Ft3,026
    • Ft1,529
    • Ft9,083
    • Ft4,540
    • Ft3,328
    • Ft4,540
    • Ft8,477
    • Ft6,963
    • Ft3,631