Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(837)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(837)
    • 5 Star(781)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    These type of extractor bits are more convenient than the dual-side bits sold by others, because you can use them with all standard attachments-bit holders to access broken screws that are located deep in holes or in tight spots. I like that the kit comes in a decent plastic case to keep the 22 components free of dust and debris. In my video review I tested this kit to remove three different types of stripped screws. It successfully worked on the 2 of them. The 3rd was a hardened stainless steel screw which needed special bits to be drilled, so I'm amazed that these bits from Drillpro kit did not melt or damaged. The bits quality is great and also work on smaller screws such as those used in electronic devices.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Przydatne narzędzia. Twardość Упаковка полиэтиленовая коробка. nie mierzyła, więc zestaw jest szykowny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Przybył bardzo szybko.Wydaje się ładny i jakościowy!Lewy magazynek był zepsuty, ale nic wielkiego! Jeszcze nie testowałem! Wracam z pełną recenzją!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Te bity Ekstraktor są dobrze produkowane i dostarczane w wygodnym pudełku do przechowywania. Istnieją uchwyty do jazdy wliczone, większość mniejszych zepsutych złączy powinna być obsługiwana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Targowanie się bardzo szybko i bezpiecznie. Wysyłka w określonym czasie. Znakomita jakość produktu. Rekomendujemy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Zestaw przydatnych narzędzi w przypadku uszkodzenia głowy śruby, a usunięcie jest trudne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Wysyłka w 3 dni, za 12 dni przybył na Węgry w listopadzie, całkiem nieźle. Jeszcze nie próbowałem. Polecam sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Wygląda dobrze, wkrótce go użyję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Przybył w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 116
    • Ft3 656
    • Ft12 804
    • Ft2 088
    • Ft4 021
    • Ft7 601
    • Ft11 404
    • Ft2 925
    • Ft9 502
    • Ft6 584
    • Ft2 722
    • Ft13 172
    • Ft4 369
    • Ft8 232
    • Ft6 334
    • Ft12 532
    • Ft5 852
    • Ft2 925