Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1278)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1278)
    • 5 Star(1208)
    • 4 Star(65)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    I tried ordering the welder cables from a local DIY store but the kit was sold without a connector and at a prohibitive price. I discovered these cables at Banggood with the assembled connectors ready to use. They also fit on my very first arc welding machine bought from you. The results are identical in terms of welding quality to my old 18kg transformer station! This purchase is the second made for this type of miniature welding station.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Tak! Otrzymałem już elementy ładnej jakości pasują do mojego topshak xy7 250 do mojego gadżetu spawalniczego jest prawie kompletny, ale czekam jeszcze 2 elementy do dostarczenia do ochrony oczu i lokalizatora magnesu, aby rozpocząć mój projekt DIY, ale jeszcze nie próbowałem , dziesiatki bardzo BANGgood i sprzedawca dla dobrego produktu, pozostać bezpieczne, do następnej transakcji. 👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Buena compra y rápida la entrega. No le pongo 5 🌟 por que la pinza del electrodo solo lleva cobre por un lado. ¡Debería venir la pinza con cobre por las dos caras! ¡Ya veremos la calidad y duración!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Cena produktu jest trochę wysoka, a najgorsze w tym jest to, że jest krótki drut Ale jakość drutu jest doskonała, a ze względu na krótość drutu, musiałem połączyć dwa przewody z negatywem, i przyniósł kolejny przewód dla pozytywnego. Polecam, jeśli długość drutu nie sprawia problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie. Podobało mi się, bardzo wszechstronne. Za dwa dni zrobię test, żeby sprawdzić, jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Ładnie polecam go wszystkim Drillpro 200A Spawanie Grodu Ziemne Zestaw zacisków dla maszyny spawalniczej MIG TIG ARC 1,5M Kabel 10-25 Wtyczka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Sprzedający salamat, salamat bangood dobra robota, Ito po ung pinakamaganda w Nagustuhan ko kc kahit online jakość produktu ay ina alagaan 👍🏻👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Następnie dostarczył produkt w dobrym stanie, a w 17 dni dzięki BANGGOOOD i dziękuje producentowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Przybył mój produkt polecam bardzo szybką jakość produktu warte Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Produkt jest zgodny ze zdjęciem.. Otrzymałem go w 9 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 541
    • Ft6 960
    • Ft30 271
    • Ft17 480
    • Ft4 426
    • Ft8 210
    • Ft10 835
    • Ft9 088
    • Ft2 443
    • Ft8 389
    • Ft3 142
    • Ft3 494
    • Ft6 639
    • Ft4 892
    • Ft4 541
    • Ft4 193
    • Ft2 794
    • Ft3 142