Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1385)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1385)
    • 5 Star(1304)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2022

    Good product for amateur use, construction materials seem to be trusted. It will show its endurance over time. The price is very good !!!!!! Καλό προϊόν για ερασιτεχνική χρήση, τα υλικά κατασκευής φαίνεται να είναι εμπιστοσύνης. Θα δείξει την αντοχή του στο χρόνο. Η τιμή παρά πολύ καλή!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Para kabli spawalniczych. Zgodnie z tym, co zostało powiedziane, obsługuje z łatwością 200Ah. Jest dość wytrzymały i wydaje się dobrze utrzymywać obsługę. Długoletnia praca nie jest wskazana. Ale z tego co widziałem, nie było żadnej skargi. Po cichu obsługuje pracę domową przez pół godziny. Szpon aligatora jest mocny, produkt jest dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zamówienie przyszło w ciągu dziesięciu dni, około półtora metra długości, w pracy jeszcze nie próbowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Buena compra y rápida la entrega. No le pongo 5 🌟 por que la pinza del electrodo solo lleva cobre por un lado. ¡Debería venir la pinza con cobre por las dos caras! ¡Ya veremos la calidad y duración!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Cena produktu jest trochę wysoka, a najgorsze w tym jest to, że jest krótki drut Ale jakość drutu jest doskonała, a ze względu na krótość drutu, musiałem połączyć dwa przewody z negatywem, i przyniósł kolejny przewód dla pozytywnego. Polecam, jeśli długość drutu nie sprawia problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Jeśli długość kabla jest trochę krótka, ale myślę, że jest dobra w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Everything is ok, goods as described. Fast shipping and package without damage. I didn't test it yet! Fit to topshak xy7 250

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    سعد الدوسري

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Według opisu sprzedawcy, i Salim, dziękuję sprzedawcy i BangGood, a także dziękuję za szybkość dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Zacisk spawalniczy jest mocny, więc pręty nie wypadną... Pasuje do Topshak zx7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$88.92
    • US$44.99
    • US$18.99
    • US$69.29
    • US$195.99
    • US$224.06
    • US$13.85
    • US$21.93
    • US$9.19
    • US$8.99
    • US$11.54
    • US$29.99
    • US$13.85
    • US$34.33
    • US$10.38
    • US$13.57
    • US$17.31
    • US$23.99