Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1294)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1294)
    • 5 Star(1212)
    • 4 Star(67)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2021

    Dobre oznaczenie linijki dla precyzji, bardzo dobry pomysł, ale słaba inżynieria. Grubość linijki to tylko 0,3 mm materiału & nie stal, ale miększy metal nierdzewny, tak bardzo kruchy w obsłudze. Barwnik na małe, ostre krawędzie, podatne na przypadkowe zranienie. Chodź w plastikowym opakowaniu, linijka (400mm) zdeformowana gdzieś w linii dostawczej. Ogólnie dobra do precyzyjnego oznakowania, tylko 4 gwiazdki dla słabej inżynierii. Podpowiedź - jeśli nie potrzebujesz najdłuższej wersji 400mm, lepiej zamówić krótszy, 200,300mm. Mniej prawdopodobne, że zostaną uszkodzone w procesie wysyłki. Inne - ad do zamówienia na lepsze opakowanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Dobre oznaczenie linijki dla precyzji, bardzo dobry pomysł, ale słaba inżynieria. Grubość linijki to tylko 0,3 mm materiału & nie stal, ale miększy metal nierdzewny, tak bardzo kruchy w obsłudze. Barwnik na małe, ostre krawędzie, podatne na przypadkowe zranienie. Jest w opakowaniu plastikowym, linijka (400 mm), do znakowania wliczony jest ołówek automatyczny. Ogólnie dobra do precyzyjnego oznakowania, tylko 4 gwiazdki dla słabej inżynierii. Podpowiedź - jeśli NIE potrzebujesz najdłuższej wersji 400mm, lepiej zamówić krótszy, 200 300mm. Mniej prawdopodobne, że zostaną uszkodzone w procesie wysyłki. Inne - ad do zamówienia na lepsze opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobry produkt zgodnie z opisem, opakowanie zasługuje na określenie, że zawartość jest krucha lub nie powinna być składana. W istocie, ponieważ jest to dokładny przyrząd pomiarowy, nieprzyjemnie jest znaleźć go w skrzynce pocztowej, tak aby wszedł. Na szczęście twardy plastik chronił zasadę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Podstawa to włosy poniżej 11 cm, więc bardziej linijka niż kwadrat. Knurowane orzechy są trochę luźne, więc dają możliwość urzeczywistnienia tego, ale to nieprawda z fabryki, zwróć uwagę na to. Moja przyszła z ostrym zakrętem blisko końca, zobaczyć zdjęcia, nie wiem, gdzie to się stało. Inaczej jest dobrze cięta linijka, z małymi przyrostkami. Punkt 0,5 nie pasuje, ale i tak używam mikroołówków lub noży (nóż może nie być tutaj właściwym rozwiązaniem).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Otrzymywane dziś przez śnieg i wysokie wiatry, Szkockie Posties dostają Banggood.com towary tutaj niezależnie od pogody! Wielka zasada i Mechaniczny Ołówek i dodatkowe tropy! Wysoka jakość i dokładne przyrosty pomiarów! Szybki czas dostawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Produkt zgodny z opisem. Obawiałem się, że może się wygiąć, ale był bardzo dobrze zapakowany. Szybka poczta. Zdecydowanie polecam ten produkt i sprzedawcę. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Zamówiony 28dec2020, otrzymany 20jan2021 - zadowolony z 16 dni roboczych czasu dostawy, plastikowa torba'age była dobrze tolerowana bez uszkodzenia rzeczy zapakowanej w blistra. Linijka jest bardzo cienka i jestem zadowolony z produktu pod każdym względem. Część mojego pierwszego Banggood zamówienia i produktu doświadczenia jest znacznie powyżej oczekiwań i będę polecać banggood i/lub produkty z otwartym sercem. Już zacząłem zasiedlać mój kolejny wózek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Doskonały profesjonalny produkt przydatny, ponadto w doskonałej regulacji, dziękuję i oceniam bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Linijka wygląda dobrze, opisy numeryczne są doskonale czytelne, nie drukowane, ale przetworzone do głębokości około lasera, więc nie zostaną usunięte. Tylko materiał mógł być dziesiąty grubszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Produkt został dostarczony w ciągu 2 tygodni od zamówienia, został zapakowany i dostarczony w doskonały sposób. Ten produkt Top był bardzo szybko dostarczany i pozwalał bardzo dokładnie zmierzyć nawet 0,25 mm odległości Polecam ten produkt, to bardzo pomaga dla producentów drewna, aby wiertło całe i krawędzie dokładnie tam, gdzie powinno być bez niebezpieczeństwa kompensowania ołówka z jakiegoś powodu. Materiał ma dobre wykończenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 704
    • Ft7 583
    • Ft10 582
    • Ft2 525
    • Ft13 904
    • Ft7 298
    • Ft12 409
    • Ft1 419
    • Ft5 054
    • Ft10 111
    • Ft5 370
    • Ft8 531
    • Ft9 795
    • Ft12 640
    • Ft5 370
    • Ft6 318
    • Ft2 178
    • Ft4 741