Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1468)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1468)
    • 5 Star(1366)
    • 4 Star(77)
    • 3 Star(21)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2022

    Amazing quality and fast delivery. I have one of these by Incra and I cant really see the quality difference. It arrived a little banded but that is not a problem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    The item has turned up and out of the box it has chips in the black edge material, also it appears that the stainless steel ruler is a bit wavy and isn’t sitting flat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    sembra buona, ma arrivata non planare. (vedere foto) arrivata anche in ritardo.dava disponibile poi subito dopo l'ordine mi hanno detto che non erano disponibili e sarebbero arrivati in ritardo...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Produkt zgodny z opisem. Obawiałem się, że może się wygiąć, ale był bardzo dobrze zapakowany. Szybka poczta. Zdecydowanie polecam ten produkt i sprzedawcę. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przybyło dobrze zapakowane, byłem jednak trochę rozczarowany, że jedna z mosiężnych śrubek przybyła w bardzo brudnym stanie, postaram się go wyczyścić z mosiądzu, ale nadal, to nie jest coś, co można oczekiwać, że musi mieć do nowego elementu. Samo linijka jest bardzo słabe, więc będę go trzymać w pudełku, ale wygląda doskonałą jakość (odkładając na bok łączniki mosiężne). Nie mogę się doczekać, by użyć go w gniewie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Excellent! I love the precision of this ruler. The blister packaging protected the ruler very well during transport. It's flat and straight. I compared the scale with my other rulers from different brands and they line up perfectly. I feel sorry for all the people who bought one on Aliexpress and got a bend and damaged one. Better buy it on Banggood. I'm very happy with this purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Bardzo przydatne narzędzie, ale tylko jeśli dokładne. Chętnie potwierdzić, że mój dotarł bezpiecznie i w porównaniu do znanego kwadratu jest ułamkowo wyłączony, powiedziałbym, że max 0,25mm na długości 300mm. To więcej niż dokładne, zwłaszcza biorąc pod uwagę koszty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Chociaż bardzo cienkie i delikatne, jest bardzo... Nie testowałem jeszcze linijki... Ale spotka mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    ***Wyjątkowa jakość, obróbka tych linijek jest niesamowita.*** Są kwadratowe i bardzo precyzyjne - więc już ponad podobne narzędzia na rynku Poza tym, są po prostu piękne. Sposób, w jaki wyglądają, sposób, w jaki są zbudowane - to wszystko krzyczy JAKOŚĆ!!! Pieniędzy dobrze wydane. Alan

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Jakość wydaje się być całkiem dobra. Wytrawianie jest bardzo ładne, jak również opakowanie jest solidne i pasuje idealnie, dobrze osłonięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$39.26
    • US$25.99
    • US$23.99
    • US$29.99
    • US$65.54
    • US$31.24
    • US$21.93
    • US$25.99
    • US$6.99
    • US$31.17
    • US$10.38
    • US$21.99
    • US$21.99
    • US$45.99
    • US$24.99
    • US$43.99
    • US$31.17