Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    Otrzymywane w ciągu 10 dni, że jest super szybkie dla chińskich standardów, dobrze pakowane przybył w dobrym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Dobre zszywki narożne, pióra są trochę słabe na klatce piersiowej. Prawdopodobnie zbuduję silniejszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Bardzo wytrzymały. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobry produkt szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Bardzo dobre pakowanie i szwy bardzo silny dobry atut dla moich narzędzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    2 week delivery . The clamps are finished exceptionally well and should make my projects easier to finish . Packaging was really good , with each clamp enclosed within a robust cardboard box box . Very happy with the quality of the clamps and the service .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Doskonałe zaciski kątowe, po regulowaniu wykonują swoją pracę za dużo niższą cenę niż te z emblematyzowane. Na razie polecam. Szybka wysyłka, gratulacje dla Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Nieoczekiwana szybka dostawa. Pierwsze wrażenie jest dobre, choć nie miałem czasu, aby je w praktyce zastosować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Świetny produkt, skuteczny w łączeniu zakrętek do montażu planowanych mebli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Zgodnie z opisem. Przybyło z prędkością światła około tygodnia. Produkt jest dobry wzornictwo i dobrze zbudowany. Dziękuję, nadawco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 547
    • Ft5 103
    • Ft4 314
    • Ft8 013
    • Ft7 088
    • Ft8 186
    • Ft6 163
    • Ft6 163
    • Ft1 230
    • Ft5 155