Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(27)
    • 5 Gwiazda(19)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2023

    Przybył wcześniej niż oczekiwano, świetna jakość opakowania, doskonałe rzemiosło, bardzo zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2023

    Mam teraz przyniósł cztery z tych dekoderów klucza Lishi, wydają się działać dobrze to szkoda, tak wiele różnych wpustów są potrzebne, co z kolei sprawia, że niedrogie narzędzie nieco kosztowne, aby pokryć potrzebny zakres! Jednak muszę powiedzieć, że jego prostota w użyciu i tak długo, jak używasz odpowiedniego formatu działa za każdym razem 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2024

    Jestem bardzo zadowolony, przyszło to dużo szybciej niż się spodziewałem, i wszystko jest dokładnie takie, jak obiecano, więc jestem bardzo szczęśliwy! Bardzo dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2024

    Produkt zgodny z reklamą. Dobra czas dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2024

    KW5 i SC4 - Wydają się legalne i wysokiej jakości. Działają lepiej niż otwieranie pojedynczego kołka niż cokolwiek innego, co wcześniej używałem. Wysyłka była niezwykle szybka, czego się nie spodziewałem - mniej niż 10 dni. Wyobrażam sobie, że pochodzą z USA, a nie z Chin, ale nie jestem pewien. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2024

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2024

    Jjd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2024

    works just like the original one. and for less than half the price of the original

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2024

    works well. does not fit all keyholes on dead bolts and I wish it had other options for the pick tool, I need a smaller tip version.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2023

    Jestem nowy w narzędziach Leshi. Najlepsze jest to, że są one tutaj w rozsądnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$36.99
    • US$7.99
    • US$9.23
    • US$6.29
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$8.22
    • US$15.99
    • US$14.99
    • US$15.40
    • US$7.99
    • US$10.99
    • US$25.40
    • US$20.99
    • US$7.99
    • US$13.99
    • US$64.39