Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Produkt przyszedł w ciągu około 8 dni. Pudełko do pakowania było bardzo proste, i było trochę rozdarte (patrz zdjęcie). Na szczęście produkt nie został uszkodzony. Znak towarowy miał być „Lvdian", ale miał inną naklejkę, jak „Drillpro" (patrz zdjęcie poniżej). Użyłem akumulatora 18V 3.0Ah-6.0Ah Bateria do baterii Makita 18V 1830 BL1850 BL1860 BL1860 BL1860 194205-3 194309-1 LXT-400 Akumulator zasilający - 4.0Ah" i to wszystko pasuje i działa dobrze. Nie używałem jeszcze wiertła hummera, co było dla mnie bardziej interesujące. Będę musiał wrócić do tej części. Mam nadzieję, że dobrze się sprawdzi. Przede wszystkim wygląda dobrze i raczej polecam...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Bardzo lubię majsterkowanie i kilka dni temu powiedział dość moje poprzednie wiertło baterii również 18 woltów. Został wykonany z baterii niklowo-kadmowych, więc po 12 latach zmiana była bardziej niż uzasadniona. Aby kupić jedną z prestiżowych i sław, nie miałem budżetu, ponieważ zdecydowałem się na tę. Jest ładna, jak i praktyczna, a do tego używa baterii Makita i odpowiedników. Z czego mam kilka, bo mam śrubokręt uderzeniowy tego znaku. Ten stół jest bez baterii, więc powinniśmy o tym pamiętać. To węgiel, nie jest bezszczotkowany, ale jego niska cena to usprawiedliwia. Osobiście nie potrzebuję takich silników, chociaż rozpoznaję ich zalety, ponieważ moje prace będą stolarskie, a z tego mam dość. Zaskoczyło mnie gładkość i moc, którą ma w każdym czasie kontrolę nad spustem i szybkością obrotu. Jego cechy są następujące: maksymalne otwarcie uchwytu wiertła wynosi 13 mm. Z dwoma prędkościami od 0 do 450 pierwszy i od zera do 1500 sekund. Ma 20 poziomów momentu obrotowego i trzy tryby pracy lub pracy. Spieprzone, kawałki i młotek. Bardzo dobre funkcje jak na cenę ma. Przesyłka była bardzo szybka, dokładnie siedem dni od złożenia zamówienia, aż do przybycia do mojego domu. Zalecany zakup, jeśli jesteś brycoladores i nie potrzebujesz wiertła Marce rozpoznane i ostatniej generacji. Jak dotąd i z testów, które na nim zrobiłam, bardzo dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Jestem zadowolony z produktu. Dostawa była szybka, formularz CZ do HU. Ma wystarczającą moc. Działa dobrze z moją oryginalną baterią 3Ah Makita. Goob zbudował jakość. Polecam to.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Potrzebuję dwóch baterii do ładowarki Dla samego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Vynikajúca za dobrú cenu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Do góry, do góry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    👌🏿👌🏿

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    高速と低速の切り替えに不具合があります。 内部のギアのかみ合わせのタイミングが合わないようです。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    To urządzenie jest godziwą wartością dla pieniędzy (zapłaciłem 40 €), jeśli wiesz z góry, że specyfikacja 90nm momentu obrotowego nie jest poprawna. Zrobiłem test porównawczy z 45nm oryginalnym wiertłem Makita z tą samą baterią, i to urządzenie jest tylko tak mocne (a czasem nawet trochę słabsze) niż urządzenie Makita. Więc najwyraźniej pozwala mi uwierzyć, że ten 'klon Makity' nie jest tak silny, jak twierdzi. Więc nigdy nie kupiłbym tego jako głównej wiertarki, gdybym naprawdę potrzebował 90nm momentu obrotowego. Jako urządzenie wtórne - mając na uwadze, że oferuje tylko 45nm momentu obrotowego - jest ok. Obudowa jest stosunkowo wytrzymała, niektóre pokrętła i uchwyty są trochę ostre, ale do stosowania w trudnych warunkach. (w przypadku gdy nie chcesz narażać swojego podstawowego wiertła) Dobry wybór. Nie jest to silnik bezszczotkowy, ale dla większości pracowników majsterkowania nie jest to tak naprawdę czynnik różnicujący. Większość majsterkowiczów nie dożyje, aby zobaczyć szczotki, które zostaną zużyte w swoich wiertłach akku. Więc urządzenie nie jest bezszczotkowane, jest dobre dla drugiego urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    Działa dobrze, niestety nie ma bezszczotkowego silnika. Nie należy go upuścić z baterią dr n metrów wysokości, a następnie rozbić się w 2. W tej cenie jest to najlepszy śrubokręt. Stojak na młotek też sobie radzi. Przykro mi, że to się tak szybko łamie, byłoby inaczej wygranym. Więcej mocy niż ten sam oryginał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$29.99
    • US$42.99
    • US$32.33
    • US$37.99
    • US$35.99
    • US$39.99
    • US$25.99
    • US$59.99
    • US$46.19
    • US$29.99
    • US$36.99
    • US$63.99
    • US$64.49
    • US$129.99
    • US$9.99
    • US$17.99
    • US$7.99