Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Doskonała jakość konstrukcji, bardzo wytrzymała i skuteczna. Proste opakowanie nie naruszyło integralności produktu. Wysłane w rozsądnym czasie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Jakość nad nagrodą, jest to silny zacisk szybkiego zwalniania, po prostu pokochaj go i zamów więcej tego, co na pewno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Dostarczone wcześniej niż oczekiwano Jeszcze nie użyłem, ale wygląda i czuje się dobrą jakością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Wszystko jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Świetny produkt, solidny, wysokiej jakości i działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Od momentu wprowadzenia porządku w 18 dni. Jakość i cena dla 4+. Paczka jest posiniaczona, ale zawartość jest nienaruszona. струбцины pakowane w worki, oleje nie żałowały)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Świetny produkt, zacisk jest bardzo wytrzymały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo zadowolony z zacisków. Dobrze wykonane i zapewniają bardzo silną siłę zaciskową. Przybyli w mniej niż 2 tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Nieskazitelna dostawa. Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolony z mojego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Wytrzymałe zaciski, z dobrym zapadnięciem. Siła zaciskania jest więcej niż wystarczająca, prawdopodobnie kupimy jeszcze kilka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$46.19
    • US$5.74
    • US$23.09
    • US$26.99
    • US$5.76
    • US$115.99
    • US$20.99
    • US$18.99